nieuws

Google start eigen site met horecakortingen

Hotel

Internetgigant Google start met een concurrent voor Groupon. Google Offers biedt net als Groupon ook korting aan op bijvoorbeeld dinerprijzen, hotelovernachtingen en sportschoolabonnementen.

Google start eigen site met horecakortingen

Een maand geleden was er nog sprake van dat Google de diensten van Groupon zou overnemen. De internetgigant begint nu echter een eigen kortingenwebiste.

Sweetdeals.nl

Uitgeefconcern Wegener werkt momenteel ook aan een website met aanbiedingen. Binnenkort wordt het zogeheten Sweetdeal.nl gelanceerd. Sweetdeal.nl werkt hetzelfde als Groupon.nl. Per dag wordt per locatie één scherpe aanbieding gedaan. Consumenten kunnen daarop inschrijven. Als het minimale aantal deelnemers is bereikt, gaat de groepskorting voor alle deelnemers in werking.

Radisson Hotels

Groupon.nl begon in maart 2010 in ons land en telt momenteel meer dan tachtig medewerkers. De site is inmiddels in meer dan 35 steden actief en biedt dagelijks nieuwe, eenmalige deals aan. Niet alleen worden steeds meer steden aan de kortingensite toegevoegd, ook steeds meer horecabedrijven doen aan de kortingsacties mee. Zo is onlangs nog een deal gesloten met Radisson Hotels.

Reageer op dit artikel