nieuws

Gouden Green Key voor Kapellerput in Heeze

Hotel

Conferentiehotel Kapellerput in Heeze heeft de Gouden Green Key ontvangen. Dit is een keurmerk voor de toeristische sector voor bedrijven die milieuverantwoord ondernemen. Hoteldirecteur Rik Hüsken ontving de Green Key tijdens de themadag Duurzaamheid, wie durft.

Gouden Green Key voor Kapellerput in Heeze

Bedrijven komen in aanmerking voor een Green Key als ze voldoen aan criteria als energiebesparing, reductie van afvalstromen, intern milieumanagement et cetera.

Duurzaamheid

Het conferentiehotel Kapellerput heeft al veel maatregelen doorgevoerd op het gebied van duurzaamheid en wil dit ook uitdragen naar haar gasten. Zo staan er onder andere in het restaurant biologische en streekproducten op de kaart, wordt in het hele conferentiehotel gebruik gemaakt van groene stroom en vormen medewerkers van de diverse afdelingen samen het Green Team.

Om de gouden Green Key te vieren is er momenteel een expositie in het hotel waarbij het hergebruik van spullen centraal staat. In samenwerking met Studio Hergebruik uit Rotterdam is er werk te zien van kunstenaars en vormgevers die zich toeleggen op hergebruik of recycling van materialen, beelden of concepten. Gasten van het conferentiehotel kunnen de hele zomer nog de expositie bewonderen.