nieuws

Hotels van Oranje vernieuwd Romanoff

Hotel

Hotels van Oranje in Noordwijk heeft restaurant Romanoff vernieuwd. Het interieur van het restaurant ging de afgelopen periode op de schop; het resultaat is eind juni gepresenteerd aan de Vrienden van Romanoff. Dit gebeurde tegelijkertijd met de presentatie van de zomerkaart.

Hotels van Oranje vernieuwd Romanoff

Het restaurant kreeg onder meer hoge chef’s tables, waarvandaan gasten letterlijk een kijkje in de open keuken kunnen nemen. Ze zien er onder meer chef-kok Maurice Hoegee aan het werk.

Steakhouse

Hotels van Oranje heeft naast Romanoff ook nog restaurant De Orangerie, Grand Café ‘t Elfde Gebod, Steakhouse De Harmonie, De Bars van Oranje en het strandpaviljoen. Restaurant Romanoff is dagelijks geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur.