nieuws

Lidl gaat zelf hotelkamers inkopen

Hotel

Lidl zet in Duitsland een nieuwe stap op de reismarkt. De prijsvechter gaat zelf hotelkamers en scheepscabines inkopen. Dat meldt het tijdschrift Focus in de jongste editie. Deze zomer startte Lidl in Nederland met de verkoop van reizen. Of de supermarkt hier ook eigen hotelkamers gaat inkopen, is niet bekend.

Lidl gaat zelf hotelkamers inkopen

Lidl is in Duitsland al geruime tijd geleden begonnen met het verkopen van reizen, maar werkte daarvoor tot nu toe samen met reisorganisaties als TUI en Thomas Cook. Het bedrijf is dit jaar ook in Nederland begonnen met het verkopen van reizen in samenwerking met partners.

Volgens het blad Focus komt er voor komende zomer een catalogus bij de drieduizend vestigingen met hotelovernachtingen en cruises die door Lidl zelf worden ingekocht.

Het bedrijf denkt er ook over om zelf vliegreizen te gaan inkopen. Daarmee gaat Lidl rechtstreeks de concurrentie aan met de reispartners waarmee het tot nu toe samenwerkte. In Duitsland verkoopt Lidl sinds 2006 reizen.

Reageer op dit artikel