nieuws

Restaurant Swissôtel krijgt facelift

Hotel

Het bargedeelte van Restaurant Dam Plaza in Swissôtel Amsterdam heeft een bescheiden renovatie ondergaan. De eerst rechthoekige bar is nu rond en uitgebreid naar het achterste gedeelte van het restaurant.

Restaurant Swissôtel krijgt facelift

Deze schaalvergroting heeft gezorgd voor een groter aantal zitplaatsen aan de bar en aanzienlijk meer bewegingsvrijheid voor het barpersoneel. Ook zijn titanium plafondlampen toegevoegd die verschillende kleuren licht verspreiden.

Restaurant Dam Plaza is in hetzelfde gebouw gevestigd als Swissôtel Amsterdam. Hoewel het restaurant officieel niet bij het hotel hoort, vervult het voor Swissôtel Amsterdam wel grotendeels de functie van hotelrestaurant. Zo wordt er onder meer het ontbijt geserveerd en verzorgt de keuken de 24-uurs roomservice.

Reageer op dit artikel