nieuws

Seats2meet.com ook in Lelystad

Hotel

Vergaderconcept seats2meet.com heeft het officiële startschot gegeven voor de uitrol van de innovatieve formule. Dat gebeurde met de ondertekening van een intentieverklaring voor de opening van een seats2meet.com-vestiging in Lelystad.

Seats2meet.com ook in Lelystad

Seats2meet.com zegt op dit moment met meer dan vijftig ondernemers in gesprek te zijn over het openen van vestigingen in Nederland en buitenland.

Ondernemer Peter Krol heeft de eerste intentieverklaring getekend voor de opening van een vergaderlocatie in Lelystad. Jeroen van der Schenk van seats2meet.com laat weten dat met deze eerste intentieverklaring een eerste grote expansiestap is gezet. ‘Eind 2010 hopen we een groot deel van Nederland met de seats2meet.com-formule te kunnen bedienen’, aldus Van der Schenk, die vorig uitgeroepen werd tot e-commerce man van het jaar.

Seats2meet.com noemt zichzelf een radicaal ander concept in de vergadermarkt. In plaats van zalen boeken klanten bij seatsmeet.com stoelen, die 24 uur per dag beschikbaar zijn en tot op het laatste moment kosteloos te annuleren zijn.

De eerste zaak van seats2meet.com in Utrecht bestaat inmiddels vijf jaar. Deze plaats in een ontmoetingsplek geworden voor kenniswerkers die graag kennis willen delen met anderen en een grote interesse hebben in online sociale media zoals Twitter, Mindz.com en Facebook. Geestelijk vader van seats2meet.com in Ronald van der Hoff, columnist van Misset Horeca.

Tip

Bekijk hier een videoverslag van seats2meet.com uit Misset Horeca Live.

Reageer op dit artikel