nieuws

Uniek muzieksysteem voor Carlton Ambassador Den Haag

Hotel

Het Carlton Ambassador hotel in Den Haag heeft de afgelopen maanden alle kamers op de eerste verdieping omgebouwd tot Signature Rooms en daarbij een Europese primeur ingebouwd. Het muzieksysteem Dampf Audio System is een Nederlands concept.

Uniek muzieksysteem voor Carlton Ambassador Den Haag

Het Haagse hotel biedt gasten in de nieuwe kamers de mogelijkheid via bluetooth hun eigen muziek op mobiele telefoon, laptop of tablet af te spelen op het geluidssysteem in de kamer.

Het draadloze muzieksysteem Dampf Audio System is ontwikkeld door een Haags ondernemersduo vanuit het verlangen om altijd en overal te kunnen luisteren naar persoonlijke muziek, met geluidskwaliteit van topniveau. De innovatie werd eerder dit jaar bekroond tot ‘beste ondernemersidee’ op het ondernemersplein in Den Haag.

Bij de tijd

‘Het muzieksysteem past perfect bij ons nieuwe kamertype en draagt bij aan de warme, huiselijke sfeer in het Carlton Ambassador Hotel’, zegt general manager Arwin Paulides. Naast het ingebouwde muzieksysteem installeerde hij ook een modern one-touch paneel voor licht, temperatuur, verduistering en airconditioning in de kamers, die daarmee op tech-gebied weer helemaal bij de tijd zijn.

Het Haagse hotel heeft voor het interieur van de vernieuwde kamers vastgehouden aan de klassieke inrichting, maar heeft de kamers wel gerestyled in de zogenaamde Dutch boutique style, met Hindeloopen elementen, Delfts blauwe accessoires en ‘Hague Blue’ stoffen.

Reageer op dit artikel