nieuws

Accor opent ibis budget Amsterdam Zaandam

Hotel

Accor heeft in Zaandam hotel ibis budget Amsterdam Zaandam geopend. Het is na Amsterdam Airport het tweede ibis budgethotel in Nederland. Aan de opening van het hotel, dat wordt geleid door general manager Petra Donkers, ging een verbouwing van een jaar vooraf.

Accor opent ibis budget Amsterdam Zaandam
Ibis Budget Amsterdam

Het tweede ibis budgethotel van Nederland opende vorige maand in Zaandam en heeft de naam ibis budget Amsterdam Zaandam. Het hotel staat net buiten de Amsterdamse ring en ‘toont met cocoon-kamers en trendy openbare ruimtes ibis budgets visie op de moderne budgetreiziger’.

Hotelkamers

General manager Petra Donkers over die zogeheten cocoon-kamers voor één, twee of drie personen. ‘Dit zijn hotelkamers teruggebracht naar hun essentie: een comfortabel bed, praktische apparatuur en een ontspannen sfeer.’

Werkruimtes

De openbare ruimtes zijn voorzien van het Avanzi-design. Daarmee wil ibis ‘budget gesprekken’ tussen gasten bevorderen en zakelijke reizigers een prettige werkruimte bieden.

In alle ruimtes is gratis WiFi beschikbaar.

Reageer op dit artikel