nieuws

Ramada Apollo opent schaatsbaan op 85 meter hoogte

Hotel

Het Amsterdamse Ramada Apollo hotel opent deze winter een schaatsbaan op haar dakterras, op 85 meter hoogte. De 75 vierkante meter grote baan wordt op 6 december officieel geopend, en zal tot februari 2015 blijven liggen.

Ramada Apollo opent schaatsbaan op 85 meter hoogte

De winterattractie op het dakterras van Ramada Apollo is de opvolger van het zomerconcept Triple DDD – Drink, Dine & Dance van Floor17 Rooftop Terrace.

Boudewijn Martens, hotel manager van Ramada Apollo Amsterdam Centre: ‘Na de fantastische opening afgelopen zomer namen we ons voor om in de winter geen afscheid te nemen van het dakterras. Met de Rooftop Terrace wintereditie en schaatsbaan van 75 vierkante meter kunnen we onze gasten verzekeren van een sfeervolle wintertijd op een mega hoogte in Amsterdam.’

Ook de kaart van Rooftop Terrace is aangepast zolang de baan er ligt: De Tiroler chef zorgt voor authentiek Oostenrijkse gerechten.

Met glühwein en warme chocolademelk wordt op zaterdag 6 december de officiële opening van ‘Zell am Rembrandt’ (want gelegen boven het Rembrandtpark) gevierd: discoschaatsen op de hoogste schaatsbaan van Amsterdam. De ijsbaan blijft tot februari 2015 liggen. Op maandag- en woensdagochtenden kan de schaatsbaan gratis gereserveerd worden door basisscholen.

Reageer op dit artikel