nieuws

Nieuwe uitdaging voor directeur kasteelhotel St. Gerlach

Hotel

Jan-Paul Kroese, Directeur-Gastheer van kasteelhotel St. Gerlach, wordt op 1 december General Manager van het prestigieuze Belmond Le Manoir aux Quat’Saisons in Oxfordshire, Engeland.

Nieuwe uitdaging voor directeur kasteelhotel St. Gerlach

Belmond Le Manoir aux Quat’Saisons dat net als Château St. Gerlach aangesloten is bij Relais & Châteaux, telt twee Michelinsterren. Kroese werd in 2011 directeur bij St. Gerlach, een kasteelhotel van Camille Oostwegel.

St. Gerlach

In het najaar van 2016 wordt Château St. Gerlach uitgebreid met Kasteelhoeve Broers & Le Pavillon . Daarnaast zal de huidige Spa & Wellness worden uitgebreid. Zowel voor leisure als zakelijke gasten biedt Landgoed St. Gerlach dan een uniek concept in de Benelux.

Reageer op dit artikel