Hotel Bel Air heropent als The Hague Marriott

Hotel Bel Air heropent als The Hague Marriott

Na een verbouwing verwelkomt The Hague Marriott, het voormalig Worldhotel Bel Air, deze week de eerste gasten. In maart is de renovatie afgerond en beschikt het hotel over 306 kamers.

General manager Vincent Pahlplatz, die vorig jaar overstapte van Crowne Plaza Apollo even verderop, heette maandag 4 januari de eerste gasten welkom. ‘Voor zowel onze gasten als voor het team is dit een bijzondere dag’, aldus Pahlplatz.

‘Na een periode van intensieve verbouwing, kunnen we eindelijk vol trots onze nieuwe faciliteiten tonen aan onze gasten. Vanaf vandaag kunnen onze gasten niet alleen genieten van de splinternieuwe kamers, maar ook ontspannen in onze Executive Lounge op de 9e etage met een waanzinnig uitzicht op de stad en de zee. Onze nieuwe Great Room lobby & bar op de begane grond maakt onze verbouwing compleet.’

Alles anders

Het exterieur van het hotel is identiek gebleven, maar verder is alles binnen anders geworden. Na een periode van intensieve verbouwing is de rebranding van het voormalig Worldhotel Bel Air naar The Hague Marriott een feit.

In september 2015 is begonnen met een grote investering om alle faciliteiten van het hotel te upgraden. Het verbouwde hotel voldoet aan alle eisen van de huidige en toekomstige gast en de laatste Marriott standaarden. Op dit moment zijn alle publieke ruimtes en een groot deel van de kamer volledige gerenoveerd. De renovatie van de laatste kamers worden eind maart 2016 afgerond. Vanaf dan beschikt het hotel over 306 kamers & suites, een Executive Lounge, fitness, 21 vergaderzalen, restaurant, private dining faciliteiten en de Great Room lobby & bar.

Eigentijdse lobby

De lobby is veranderd in een eigentijdse ruimte met losse receptiebalies en een directe connectie met de Great Room Lobby Lounge & Bar. ‘Niet alleen de look & feel heeft een waanzinnige upgrade gekregen, er is ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van service voor onze gasten’, benadrukt Pahlplatz.

‘Zo heeft het volledige Wifi netwerk een upgrade gekregen, bieden wij extra faciliteiten zoals onze Executive Lounge en een shop op de begane grond. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden veel tijd gespendeerd aan het trainen van onze teams om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen garanderen aan onze gasten in The Hague Marriott.’

Bekijk hier een impressie van het nieuwe The Hague Marriott