nieuws

Roompot steekt 30 miljoen euro in vernieuwing

Hotel 2356

Roompot Vakantieparken gaat een groot aantal parken renoveren. Het bedrijf steekt de komende jaren circa 30 miljoen euro in het restylen van de accommodaties. Dit maakte het van oorsprong Zeeuwse bedrijf maandag 28 november bekend.

Roompot steekt 30 miljoen euro in vernieuwing

Doordat het bedrijf is overgenomen door de Franse participatiemaatschappij PAI Partners wordt de renovatie die Roompot al langer wilde doen nu versneld uitgevoerd. ‘Met onze nieuwe Franse eigenaar kunnen we schakelen naar een hogere versnelling’, legt topman Jurgen van Cutsem van Roompot uit.

Eind maart moeten de eerste vakantiehuizen zijn opgeknapt. De eerste vakantieparken die nu onder handen worden genomen zijn die van Bruinisse, Egmond aan Zee, Domburg, Oosterhout, Den Haag, Arcen, Kamperland en Weert.

Binnen vier jaar moet de gehele operatie zijn afgerond.

Momenteel heeft Roompot Vakanties circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod.

Meer over Roompot Vakantieparken op Misset Horeca

Reageer op dit artikel