nieuws

Center Parcs Hochsauerland in de verkoop

Hotel 1715

Vakantiepark Center Parcs Hochsauerland nabij het Duitse Winterberg staat in de etalage, in navolging van de verkoop van het Zeeuwse Center Parcs Port Zélande.

Center Parcs Hochsauerland in de verkoop

Het vakantiepark in Duitsland is eigendom van de Nederlandse vastgoedondernemer Klaas Hummel. De verkoop van 548 vakantiewoningen en 110 hotelappartementen van Center Parcs Hochsauerland is vorige week begonnen. De woningen en appartementen worden verkocht aan zowel particuliere als institutionele beleggers. Na de verkoop worden de woningen teruggehuurd door Center Parcs.

Opbrengst

Met de opbrengst van de verkoop zal het vakantiepark worden gemoderniseerd. Het is de bedoeling dat na Port Zélande en Hochsauerland ook de woningen in een aantal andere vakantieparken van Center Parcs in Nederland, België en Duitsland zullen worden verkocht.

Reageer op dit artikel