nieuws

Concierge Pulitzer president Les Clefs d’Or Nederland

Hotel 1271

Tijdens de jaarvergadering hebben de huidige leden algemeen ingestemd met het voorstel om Ron Stoevelaar, concierge van Pulitzer Amsterdam, als nieuwe President van de Gouden Sleutels Nederland te verkiezen. Met een duidelijke visie heeft Stoevelaar deze positie weten te bemachtigen. Hij streeft naar verjonging, wil meer kennis creëren over het conciergevak en heeft de ambitie om de naamsbekendheid van de Gouden Sleutels te laten groeien.

Concierge Pulitzer president Les Clefs d’Or Nederland

Ron Stoevelaar is sinds 1994 lid van de Gouden Sleutels Nederland en heeft sindsdien diverse functies binnen het bestuur bekleed waaronder secretaris en vicevoorzitter. Hij is ruim zes jaar werkzaam als concierge bij het onlangs gerenoveerde Pulitzer Amsterdam. Stoevelaar vervangt hiermee Brian Mackenzie die zich verder gaat richten op het Europese bestuur van Les Clefs d’Or.

Les Clefs d’Or

De Gouden Sleutels maakt onderdeel uit van Les Clefs d‘Or; een internationale organisatie actief in 45 landen met rond de 4.000 leden. De aangesloten conciërges zijn te herkennen aan twee gouden, kruisende sleutels op de revers van het pak. Vier van de zes conciërges van Pulitzer Amsterdam zijn lid van de organisatie, twee conciërges hebben het lidmaatschap aangevraagd.

 

Reageer op dit artikel