nieuws

Van der Valk hotels organiseert kerstdiners voor eenzame ouderen

Hotel 1453

Meer dan een miljoen ouderen zijn eenzaam en veel van hen brengen ook de kerstdagen alleen door. Het Nationaal Ouderenfonds organiseert ook dit jaar samen met Van der Valk Hotels door het hele land kerstdiners om ouderen samen te brengen in deze bijzondere dagen. In totaal worden in de twee weken voor kerst duizenden ouderen verrast met een diner.

Van der Valk hotels organiseert kerstdiners voor eenzame ouderen

Dankzij de inzet van honderden vrijwilligers en de sponsoring door Van der Valk Hotels kan het Nationaal Ouderenfonds dit jaar bijna vijftig kerstdiners organiseren. Een extra bijzonder kerstdiner vindt dit jaar plaats op dinsdag 20 december in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.Willeke Alberti komt die avond optreden.

Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de stranduitjes en de kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

Reageer op dit artikel