Herman van der Poel naar Apollo Vinkeveen

Herman van der Poel naar Apollo Vinkeveen

Herman van der Poel gaat als general manager aan de slag in het binnenkort te openen Apollo Vinkeveen. Van der Poel komt over van Apollo Groningen, waar hij ook de opening begeleidde.

Apollo Hotels kondigde recent de (her)opening aan van het hotel aan de Vinkeveense plassen. In april 2017 opent de nieuwste aanwinst van de groep.  Herman van der Poel is nu aangesteld als general manager, onder zijn leiding wordt er hard gewerkt aan de afbouw en inrichting van het hotel. Én de komst van een nieuwe vestiging van The Harbour Club.

Van der Poel stond aan de wieg van het op één na jongste hotel van de keten: hij heeft sinds eind 2014 Apollo Hotel Groningen op de kaart gezet. 'Ik verheug me enorm om hetzelfde te doen voor Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Ik ben ook supertrots dat er een Harbour Club in het hotel komt.'

Het hotel staat op de plek waar Apollo Hotels 7 jaar geleden het toenmalige hotel sloot. Het nieuwe viersterren hotel heeft 88 kamers en suites, uitzicht op de Vinkeveense Plassen en een eigen haven. In het najaar van 2017 opent het hotel ook een meeting & events centre van 1300 vierkante meter.

Harbour Club

De opening van The Harbour Club Kitchen in Apollo Hotel Amsterdam was een dusdanig succes dat Apollo Hotels en Harbour Group een joint venture zijn aangegaan. De ambitie: het concept samen uitrollen richting andere Apollo Hotels. De nieuwste vestiging opent in Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam.

Op 18 februari organiseert The Harbour Group een open dag om nieuwe collega’s te vinden. Niet alleen kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over het restaurantconcept, ook kunnen ze deelnemen aan verschillende workshops gegeven door leveranciers van het restaurant. Deze open dag vindt plaats bij The Harbour Club Amsterdam aan de Cruquiusweg.

Apollo Hotels staat met een omzet van 79,4 miljoen op plek 22 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken. Harbour Group staat in die lijst met een omzet van 28,2 miljoen op plek 47.