nieuws

Pulitzer Amsterdam wint internationale prijs voor interieurdesign

Hotel 1875

Pulitzer Amsterdam heeft de award gewonnen voor ‘Best Interior Design and Architecture in a hotel in Europe’ tijdens de 15de editie van Prix Villegiature Awards in Parijs. Het hotel versloeg prestigieuze hotels als Hotel Eden, Dorchester Collection in Rome en La Réserve Hotel and Spa in Parijs.

Pulitzer Amsterdam wint internationale prijs voor interieurdesign

De jury, bestaande uit 24 prominente internationaal erkende journalisten en correspondenten, besloot unaniem dat Pulitzer Amsterdam beschikt over het mooiste hotelinterieur en architectuur van Europa.

Al eerder wist het hotel diverse onderscheidingen in de wacht te slepen met haar hotel en design, waaronder de ‘It-List’ 2017 van Travel + Leisure, JetSetter’s ‘Best of the Best’ Awards 2017 en National Geographic Traveller’s Big Sleep Awards 2017.

Hernieuwd Pulitzer Amsterdam

Het Amsterdamse vijfsterrenhotel heropende in augustus 2016, na een 1,5 jaar durende verbouwing en restyling van alle vijfentwintig Gouden Eeuwse grachtenpanden, opnieuw haar deuren.

Creative Director Jacu Strauss heeft in Pulitzer Amsterdam originele en historische elementen gecombineerd met rijk hedendaagse design. Een mix van eclectische details en designstukken, samen met het individuele karakter van elk grachtenpand, laten Pulitzer Amsterdam tot leven komen.

Director of Business Development Yvonne van der Klaauw en PR Manager Sophie Janssen mochten de ‘Best Interior Design and Architecture in a hotel in Europe’ in ontvangst nemen in Château de Ferrières net buiten Parijs.

Foto's

Reageer op dit artikel