nieuws

Hilton Den Haag: vernieuwde lobby en atrium

Hotel 2186

Hilton Den Haag komt met de ‘Meeting Point’. De lobby en het atrium zijn opnieuw ingericht en fungeren nu als werkplek. Flexwerkers kunnen midden in het Haagse centrum in een luxe ambiance rustig werken.

Hilton Den Haag: vernieuwde lobby en atrium

Hilton  Den Haag biedt de flexwerkers koffie van de in-house Starbucks, goede wifi verbinding en parkeergelegenheid onder het hotel.

Hilton The Hague voorziet hiermee naar eigen zeggen in de behoefte van het ‘nieuwe werken’, werkend publiek die niet vastzit aan één werkplek en dus overal kan inpluggen. Ook kan het meubilair in het Atrium gemakkelijk verplaatst worden voor staande recepties of grote groepen.

Hotelgasten, bezoekers en bedienend personeel profiteren van de ontstane flexibiliteit.

Sjoerd Sybesma, general manager Hilton The Hague is tevreden over de vernieuwde ambiance; ‘Deze indrukwekkende en in Den Haag bekende ruimte moest de allure behouden maar voor vele doeleinden geschikt gemaakt worden. Van een enkele gast die even op een computer wil werken of een telefoontje wil plegen tot het ontvangen van grote groepen voor staande recepties,’ aldus Sybesma.

Noa Brand (Interieur ontwerpster, Design Studio Interior-Consult Haarlem) schetst haar visie op het ontwerp:

‘Zonder bouwkundige aanpassingen kan het atrium nu multifunctioneel gebruikt worden. Om de flexibiliteit te garanderen is er een ontwerp gemaakt waarbij er vele verschillende meubel opstellingen mogelijk zijn’, zegt ontwerpster Noa Brand van Interior-Consult uit Haarlem)/

Verplaatsbare boom

De centrale boom in het Atrium is eenvoudig te verplaatsen en de ronde bank in het midden is 2-zijdig te benutten. Met behoud van de bouwkundige elementen is er een uitnodigende sfeer ontstaan voor de hotelgasten en bezoekers. De sfeer van het atrium is doorgetrokken naar de lobby met de toevoeging van hedendaags meubilair en verlichting. Hierdoor is er een uitgebalanceerd geheel ontstaan op de begane grond van het hotel.’

Over Hilton Den Haag

Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam, Rotterdam en Brussel.

De gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten; vier boardrooms, drie flexibele vergaderzalen en de grote Mesdag balzaal die 300 personen kan faciliteren. Het hotel biedt verder Restaurant Pearl, cocktailbar Spark met terras aan het water en een Starbucks coffee-corner in de hotellobby.

>>> ik wil meer lezen over Hilton 

 

Reageer op dit artikel