nieuws

René Sloots van Fletcher Epe naar Hampshire Holthurnsche Hof

Hotel 1387

René Sloots is per oktober de nieuwe general manager van Hampshire Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Sloots was daarvoor hotel manager van Fletcher Hotel Epe.

René Sloots van Fletcher Epe naar Hampshire Holthurnsche Hof

René Sloots: ‘Ik heb enorm veel zin om, samen met het zeer gastvrije team, de re-branding naar Eden te gaan begeleiden en de aankomende jaren het hotel een stap verder te brengen.’ 

Het hotel in Berg en Dal, nabij Nijmegen, is een van Hampshires eigen hotels. Eind vorig jaar kondigde de hotelgroep aan alle eigen hotels onder te gaan brengen onder het merk Eden Hotels. 

René Sloots

Sloots was bijna twee jaar hotel manager van het voormalig Golden Tulip Epe. Eerst voor Princess Hotels en na de overname eerder dit jaar voor Fletcher. Daarvoor werkte Sloots als f&b manager voor onder meer Pullman Cocagne in Eindhoven en voor de Bilderberg Hotels op de Veluwe.

Sloots is ook penningmeester van de AF&BM, een netwerkvereniging voor iedereen die zich bemoeit met food&beverage in een hotel.

Holthurnsche Hof ligt op een landgoed van 23 hectare en beschikt over 57 kamers en suites, 17 vergaderruimtes, een brasserie, oranjerie en een kapel uit de 19e eeuw welke veelvuldig dienst doet als trouwlocatie. 

Reageer op dit artikel