nieuws

ibis Styles Haarlem City ‘sporthotel’ open

Hotel 2529

Het ibis Styles hotel in Haarlem heeft haar eerste gasten ontvangen. Het ibis Styles Haarlem City hotel heeft 109 kamers en is gelegen aan de sportboulevard van Haarlem. Elke kamer heeft een eigen sportthema. Met de komst van ibis Styles Haarlem City vergroot AccorHotels het totale aantal ibis Styles hotels naar vier in Nederland.

ibis Styles Haarlem City ‘sporthotel’ open
ibis Styles Haarlem

Het ibis Styles Haarlem City hotel – met André Aaij als general manager – is gelegen pal naast de ijsbaan van Haarlem en biedt een dynamisch uitzicht op de schaatsers. Door de locatie liggen Amsterdam, het centrum van Haarlem en het strand van Bloemendaal aan Zee binnen handbereik.

Het hele ibis styles haarlem city hotel staat in het teken van sport. Zo heeft elke kamer een eigen sportthema met diverse sportafbeeldingen. Het design van ibis Styles Haarlem City hotel heeft dan ook beweging, progressie, groei en actie centraal staan.

Beweging is in het interieur te zien middels het gebruik van visuele elementen, zoals dynamische illustraties. De verschillende kamer types zijn allen voorzien van frisse kleuren, comfortabele bedden, airconditioning en een flat screen televisie.

ibis Styles Haarlem

André Aaij met de voorzitter van de Honkbalweek Haarlem (juli 2018).

‘We zijn ontzettend trots op het nieuwe ibis Styles Haarlem City hotel. En blij dat we eindelijk het resultaat aan onze gasten kunnen laten zien. De afgelopen dagen hebben wij veel testslapers mogen ontvangen om zo de kamers en faciliteiten te testen. Gelukkig zijn hier geen spannende zaken uitgekomen en ontvangen wij de eerste officiële gasten vol vertrouwen.’, aldus André Aaij, general manager van het nieuwe hotel.

Ibis Styles is onderdeel van de ibis familie. Dit is het economy segment van AccorHotels. Het merk biedt een  designbeleving, waaraan ieder hotel zijn eigen draai kan geven. Met de kidscorner in de lobby. Een all-inclusive ontbijtconcept en kamers geschikt voor meerdere personen, is ibis Styles ook geschikt voor families.

Negen ibis Styles hotels in Benelux

Denys Sappey (COO HotelServices AccorHotels Benelux): ‘Met de opening van ons eerste hotel in Haarlem wordt het ibis Styles netwerk uitgebreid naar negen hotels in de Benelux. Ibis Styles Haarlem City zal zowel de toeristische als ook de zakelijke gast aanspreken. Alsmede past deze uitbreiding van de ibis familie in de groeistrategie van het merk.’

Reageer op dit artikel