nieuws

Nieuw Ibis Styles Haarlem City Hotel geopend

Hotel 1540

Het nieuwe Ibis Styles Haarlem City Hotel is dinsdag, 16 januari, officieel geopend door Wethouder Snoek en oud hockeyinternational Teun de Nooijer. Het hotel, dat 109 kamers telt met elk een sportthema ontvangt al gasten sinds 21 december maar is nu pas officieel geopend.

Nieuw Ibis Styles Haarlem City Hotel geopend
Wethouder Snoek en Teun de Nooijer openen het hotel officieel middels een sjoelspel (c) United Photos Toussaint Kluiters

Na de soft opening in december was het afgelopen dinsdag tijd voor de officiële handelingen. Wethouder Snoek van Jeugd, Onderwijs en Sport deed dit met oud hockeyinternational Teun de Nooijer. General manager André Aaij; ‘Met een wedstrijdje sjoelen is het hotel geopend. Daarnaast is er een plaquette onthult die bij de entree hangt als herinnering aan de opening.’

Sport Helpt

Het thema sport is nadrukkelijk aanwezig in het hotel. Hierdoor zijn er inmiddels samenwerkingen ontstaan met de Honkbalweek en het Badminton jeugdtoernooi in Haarlem. In die hoedanigheid vroeg het hotel dan ook geen cadeaus voor de opening maar een donatie aan de Stichting Sport Helpt. Deze stichting organiseert ‘droomontmoetingen’ voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een favoriete topsporter.

Lees ook: tweede hotel voor gm André Aaij

Ibis Haarlem geopend

General manager André Aaij van Ibis Haarlem.

Ibis Haarlem: ‘Gasten vragen te doneren’

In het hotel wordt ook gevraagd aan elke hotelgast om €1 te doneren aan de stichting, die is opgericht door oud hockeyinternationals Rogier Hofman en Tim Jenniskens. Teun De Nooijer is een van de vele sporters die zich inzet voor Stichting Sport Helpt en die zich beschikbaar stelt voor de droomontmoetingen.

Ibis Styles is onderdeel van de ibis familie. Dit is het economy segment van AccorHotels. Het merk biedt een  designbeleving, waaraan ieder hotel zijn eigen draai kan geven. Met de kidscorner in de lobby. Een all-inclusive ontbijtconcept en kamers geschikt voor meerdere personen, is ibis Styles ook geschikt voor families.

Negen ibis Styles hotels in Benelux

Denys Sappey (COO HotelServices AccorHotels Benelux): ‘Met de opening van ons eerste hotel in Haarlem wordt het ibis Styles netwerk uitgebreid naar negen hotels in de Benelux. Ibis Styles Haarlem City zal zowel de toeristische als ook de zakelijke gast aanspreken. Alsmede past deze uitbreiding van de ibis familie in de groeistrategie van het merk.’

Reageer op dit artikel