nieuws

Golden Tulip Noordwijk Beach vernieuwt interieur derde etage

Hotel 5206

De volledige derde etage van Golden Tulip Noordwijk Beach heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Hiermee is de eerste fase van de grootschalige renovatie van het hotel afgerond.

Golden Tulip Noordwijk Beach vernieuwt interieur derde etage
De kamers op de derde etage van Golden Tulip Noordwijk Beach hebben een metamorfose ondergaan.

De eerste fase van de grootschalige renovatie bij Golden Tulip Noordwijk Beach is afgerond met de restyling van de derde etage. De nieuwe look en feel heeft invloeden van Art Deco en Art Nouveau. Qua materialen is gekozen voor massief hout, leder en linnen die gecombineerd zijn met grafische patronen en strak geschilderde wanden. Met kleine details als ingelijste decoraties wordt verwezen naar de historie van het hotel dat in 1910 al het decor was van een ontmoeting tussen Sigmund Freud en Gustav Mahler.

‘Stap naar de toekomst’

Evgeny Vreijling, General Manager van Golden Tulip Noordwijk Beach: ‘We zijn ontzettend trots en blij met de ontwikkelingen van de afgelopen maanden. We zetten nu met een groot deel van onze kamers de stap naar de toekomst van ons hotel. De plannen voor de volgende fase worden direct weer opgepakt en samen met de directie van Golden Green Hotels bekijken we alle mogelijkheden om de uitvoering hiervan dusdanig neer te zetten dat we alle segmenten binnen de hotellerie thuis kunnen laten voelen.’

Het nieuwe interieur is ontworpen door interieur architect Eddy Thiemens van TMWRK Styling en Interieur Architectuur. Ook plannen voor de volgende fase van renovatie liggen al op de planken.

Herpositionering Golden Tulip

Herpositionering Golden Tulip

Nieuwe merkstrategie

Playtime Anytime is de internationale invulling van de richting die Golden Tulip is ingeslagen om in te spelen op de veranderende wensen van de hotelgast. De nieuwe strategie bestaat onder meer uit een vernieuwde uitstraling en wordt ook in de Benelux hotels in de komende jaren geïmplementeerd. Daarnaast staat de kreet ‘Playtime Anytime’ voor het bieden van een bijzondere beleving wanneer gasten in de hotels verblijven.

Golden Tulip Noordijk Beach

Golden Tulip Beach Noordwijk is een viersterren hotel direct gelegen aan het strand en de boulevard van Noordwijk. Het hotel beschikt over 82 kamers, waarvan 34 zeezicht kamers (3 Executive kamers) en 48 kamers met zicht op het dorp Noordwijk. De tien vergaderzalen beschikken over alle hedendaagse faciliteiten en het Relax Centre met zwembad, sauna en stoombad zorgen voor de nodige ontspanning. Bij mooi weer kunnen gasten genieten van het gezellige terras en ’s avonds kunnen gasten terecht bij restaurant Noordzee.

Golden Tulip is onderdeel van Louvre Hotels Group. Met circa 2.500 hotels in 52 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Louvre Hotels Group staat op de tiende plek in Ranglijst Horeca Top 100 2017.

Foto's

Reageer op dit artikel