nieuws

Zeeuw Michel Kloeg in landelijk bestuur KHN

Hotel 2166

De Zeeuwse horecaondernemer Michel Kloeg neemt zitting in het landelijk bestuur van KHN. Hij is op 29 mei 2018 gekozen als opvolger van Jos van der Vegt. Van der Vegt moet opstappen omdat hij de maximale zittingsduur heeft bereikt. Kloeg gaat zich inzetten voor minder regeldruk.

Zeeuw Michel Kloeg in landelijk bestuur KHN
Michel Kloeg (links) en KHN-voorzitter Robèr Willemsen

Michel Kloeg (58) is eigenaar van Beach Hotel Zoutelande en directeur van Hotel Bommeljé, Duinhotel Tien Torens, Mezger Lodges Domburg en www.naarzeeland.nl én mede-eigenaar van boekingsplatform Tekust.com.

Sinds 2008 is Kloeg regiovoorzitter van KHN Zeeland. ‘Samen met zijn regiobestuur heeft hij zich succesvol ingezet voor de horecaondernemers in Zeeland, aldus KHN.

Michel Kloeg: ‘De komende jaren komt er in de horeca enorm veel op ons af: het aantal gasten blijft groeien en het aantal horecalocaties ook. Dat brengt kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld om te zorgen voor een gelijk speelveld en voor voldoende goed opgeleid personeel. Hiervoor is een krachtige branchevereniging cruciaal. Als we zorgen voor een goede lobby om regeldruk te verminderen en voor meer financieel voordeel, dan zijn we over vijf jaar sterker dan ooit. En ook lokaal kunnen we qua lobby nog veel bereiken.’

‘Michel Kloeg heeft helicopterview’

Michel Kloeg is door een voordracht commissie als kandidaat voorgedragen. Robèr Willemsen, voorzitter van KHN: ‘Met Michel Kloeg hebben we de juiste man op het juiste moment voor de vereniging gevonden. Door zijn helikopterview weet hij het overzicht te bewaren. Met zijn enthousiasme, kennis en kordaatheid zal hij zeker een nuttige bijdrage leveren aan een toekomstbestendig KHN.’

Misset Horeca bij u op de deurmat?

Reageer op dit artikel