nieuws

111 extra hotelkamers voor Marriott hotel van Rick en Leo Claus

Hotel 2513

De broers Rick en Leo Claus bouwen hun hotel Courtyard by Marriott Amsterdam Airport uit met 111 extra hotelkamers. Ook de vergaderfaciliteiten van dit hotel worden uitgebreid. Het hotel krijgt straks in totaal 259 kamers.

111 extra hotelkamers voor Marriott hotel van Rick en Leo Claus

Rick en Leo Claus melden: ‘Onze moeder, Joos Claus-Ruts, heeft het startsein gegeven voor de uitbreiding van het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel. De uitbreiding betreft een nieuwe vleugel met 111 kamers, 3 meeting rooms, waarvan een met een inschuifbaar auditorium, 2 break-out rooms en een foyer. Na de uitbreiding telt het hotel 259 kamers. De uitbreiding is in het voorjaar van 2019 gereed.’

De investering in de uitbreiding van het Courtyard by Marriott-hotel bedraagt 17 miljoen euro. De verbouwing van het hotel is officieel gestart door J. Claus-Ruts, de moeder van Rick en Leo Claus.

Tijdens de bouw krijgt het hotel een geheel nieuwe vleugel met zes verdiepingen. Naast de 111 extra kamers komen er ook twee vergaderzalen, een auditorium, twee break-out rooms en een foyer. Van de 259 kamers hebben straks vier kamers een kleine keuken en was faciliteiten. Verwachte oplevering is mei 2019.

‘148 kamers was vroeger groot’

Rick en Leo Claus, eigenaren van Courtyard Amsterdam Airport, zijn enthousiast over de plannen zo schrijven ze op hun site. ‘We zijn erg blij dat het hotel zal worden uitgebreid. Toen het hotel in 2002 werd geopend, waren wij een van de grotere hotels in Haarlemmermeer – met 148 hotelkamers. Een gemiddeld hotel heeft nu 240 kamers. Na de uitbreiding bieden we uitstekende faciliteiten voor meerdaagse congressen. Als onderdeel van Claus Park Collection hebben we niet alleen mogelijkheden voor overnachtingen, maar ook diverse restaurants, een bowling-, casino- en escape rooms op loopafstand.’

Marriott

De hotelkamers zijn ontworpen volgens de nieuwste specificaties van Marriott en bestaan allemaal uit een houten vloer – die zeer wordt gewaardeerd door onze gasten vanwege de hygiëne -, luxe Marriott-beddengoed met anti-allergische kussens, gratis WiFi en Smart TV’s met Chromecast voor draadloos streamen op elk apparaat.

Foto's

Reageer op dit artikel