nieuws

Ammonite Hotel Amsterdam opent haar deuren

Hotel 967

Ammonite Hotel Amsterdam opende op 16 juli de deuren. Een modern ingericht hotel in een pand, ontworpen door architect Roberto Meyer.

Ammonite Hotel Amsterdam opent haar deuren

Ammonite is de Engelse benaming van een inktvissensoort die ongeveer 65 miljoen jaar geleden uitstierfAmmonite is het eerste Natural Art Hotel in de wereld waar edelstenen en fossielen als kunst tentoongesteld worden. ‘Onze interieurarchitecten hebben dit thema doorgevoerd in ons gehele interieur.‘ Ammonite Hotel beschikt over 227 ingerichte kamers, suites en appartementen. Crystal Gym, de fitnessruimte met wellnessgedeelte – waar gasten kosteloos gebruik van kunnen maken – zal later in het jaar de deuren openen.

Natural Art Hotel

Het hotel is gelegen aan de rand van Amsterdam-Zuid. Het hotel beschikt over scooter- en fietsenverhuur. In het Ammonite Club Restaurant kunnen gasten terecht voor de borrel, ontbijt, lunch en diner.

 

 

Reageer op dit artikel