nieuws

Nicole Lagas nieuwe general manager The Manor Amsterdam

Hotel 519

Nicole Lagas is de nieuwe general manager van The Manor in Amsterdam. Lagas werkt al langer binnen Eden Hotels, waar The Manor onderdeel van uitmaakt en dat eigendom is van de Nederlandse hotelfamilie Dijkstra.

Nicole Lagas nieuwe general manager The Manor Amsterdam

Nicole Lagas is een bekende van Eden Hotels, met ruim 17 jaar ervaring bij de hotelgroep. Ze werkte tien jaar als director of sales en zeven jaar als general manager voor onder andere Newport Huizen. Daarnaast was ze sinds april 2017 werkzaam voor het Savoy Hotel in Rotterdam, waar ze de dagelijkse leiding en verantwoordelijk was voor de start van de renovatie van het hotel.

Lagas: ‘Het is altijd mijn ambitie geweest een stadshotel te runnen. Nu krijg ik, na anderhalf jaar in Rotterdam, de kans om deze passie voort te zetten in mijn geliefde stad Amsterdam.’ Léon Dijkstra, ceo van Eden Hotels: ‘Met Nicole hebben we in Amsterdam een zeer bevlogen en actieve GM in het team. Zij zal het mooie verhaal van The Manor met veel overtuigingskracht vertellen en zorgen dat het hotel een belangrijke rol blijft spelen in de buurt.’

The Manor, onderdeel van Eden Hotels

Eden Hotels omvat drie hotelmerken: Eden Hotels, Hampshire Hotels en Holiday Inn. De eigen hotels bestaan uit het American Hotel Amsterdam, The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, Eden Rembrandt Square Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen en Oranje Hotel Leeuwarden, Hampshire Theatre District Hotel Amsterdam, Hampshire Savoy Hotel Rotterdam en Holiday Inn Eindhoven.

Reageer op dit artikel