nieuws

Apollo zet jonge talenten uit eigen opleiding aan het roer

Hotel 600

Apollo Hotel gaat al jaren prat op het succes van het interne opleidinstraject. Ook nu weer zijn vier Masterclassers doorgegroeid tot hotel managers en general managers. Vanaf 1 oktober hebben Lara Halman, Robbert Swart, Sander Kiezebrink en Roelof Gjaltema de overstap gemaakt.

Apollo zet jonge talenten uit eigen opleiding aan het roer
Vlnr: Sander Kiezebrink, Robbert Swart, Lara Halman, Roelof Gjaltema, Tahlita Bon, Arjan de Ridder

Tijdens het intensieve trainingstraject van 2 jaar leidt de Masterclass van Apollo Hotels talenten op tot operations manager, hotel manager en general manager.

Na interne verschuivingen zijn in de volgende hotels nu masterclassers benoemd tot hotel manager of general manager: Almere City Centre, Veluwe de Beyaerd, Lelystad City Centre, Vinkeveen-Amsterdam en Utrecht City Centre.

Tahlita Bon, Director of operations voor Nederland en België: ‘Deze verantwoordelijke posities mogen invullen met talenten uit eigen kweekvijver is werkelijk klasse. Deze jonge professionals verrijken ons met een frisse en vernieuwde blik, van interieur tot hedendaagse systemen of dagelijkse gastvrijheid. Dat inspireert ook weer andere medewerkers en motiveert om de Apollo Academy nog verder vorm te geven in samenwerking met het opleidingstraject van Leonardo Hotels. Met een internationaal opleidingstraject kunnen we nog meer kennis doorgeven en talent van de toekomst aan ons verbinden.’

Enthousiaste opvolging in Almere

Lara Halman (32 jaar) begon haar carrière bij Apollo Hotels in 2012 als front office supervisor in Amsterdam. Per 1 oktober is Lara aangesteld als hotel manager in Almere. Halman: ‘Ik kijk er naar uit om met het huidige team de positie van Apollo Hotel Almere City Centre en Bierfabriek Almere te versterken waarin vooral plezier, gastvrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling centraal staan.’

Van Lelystad naar Hulshorst

Robbert Swart (28 jaar), voormalig general manager van Apollo Hotel Lelystad wordt verantwoordelijk voor Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Hij heeft bewezen een ontzettende passie voor de hotellerie te hebben en laat dat elke dag samen met zijn team zien. ‘Het enthousiasme en de gedrevenheid waarmee ik werd ontvangen door mijn collega’s geven mij nu al een geweldig gevoel’, aldus Swart. Eerder groeide hij door vanuit de Masterclass. Swart gaat hiermee zijn tweede functie aan als general manager bij Apollo Hotels.

Verschuivingen aan de Vinkeveense Plassen

Na de overstap van Swart zal Sander Kiezebrink (31 jaar) in Apollo Hotel Lelystad City Centre starten als interim hotel manager. Als rooms division manager van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam heeft Kiezebrink in 2017 bijgedragen aan een succesvolle opening van The Harbour Club & Event Centre Vinkeveen. Eerder dit jaar heeft Arjan de Ridder (30 jaar) de stap gemaakt naar hotel manager van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam, waarin hij de kwaliteit en bezetting van de verschillende outlets aan de Vinkeveense Plassen nog verder wilt professionaliseren.

Nieuwe hotel manager in Utrecht

Roelof Gjaltema (28 jaar) vervult vanaf 14 november 2018 de positie van hotel manager in het meest centraal gelegen hotel van Utrecht. Gjaltema heeft zijn kwaliteiten bewezen als rooms division manager bij Ramada Apollo Amsterdam Centre. Daarnaast heeft hij gedurende 6 weken al mogen proeven van het hotel managerschap als interim hotel manager bij Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre. Als enthousiaste deelnemer van de Apollo Masterclass heeft hij bewezen, net als de bovengenoemde Masterclassers, klaar te zijn voor een volgende uitdagende stap.

Over Apollo Hotels

Apollo Hotels is sinds augustus 2018 onderdeel van Fattal Hotel Group. De keten heeft een passie voor eten en drinken en maakt dit waar met restaurantconcepten op topniveau zoals Floor17, Chef’s! Food & Drinks, The Harbour Club, Bierfabriek Almere en Bodon, La Grande Brasserie.

Over Fattal Hotel Group

Fattal Hotel Group is een snelgroeiende hotelketen in Europa en Israël. De onderneming is beursgenoteerd in Tel-Aviv. Op het Europese vasteland exploiteert de groep hotels onder de vlag van Leonardo Hotels en kent het portfolio diverse merken: Leonardo Hotels, Leonardo Royal Hotels, Leonardo Boutique Hotels, NYX Hotels, samen met de onlangs verworven Jurys Inn (UK + Ierland) en Apollo Hotels (Nederland).

Reageer op dit artikel