nieuws

Pulitzer’s Bar beste hotelbar van Amsterdam

Hotel 641

Afgelopen weekend gingen Amsterdammers weer op vakantie in eigen stad. Voor een speciale prijs konden ze blijven slapen in de meest bijzondere hotels, zoals Conservatorium, Pulitzer of Lloyd Hotel. Tijdens deze Hotelnacht werden voor de zesde keer de Belvedere Best Hotel Bar Awards uitgereikt. 

Pulitzer’s Bar beste hotelbar van Amsterdam
Pulitzer Bar kreeg de prijs voor de beste hotelbar van Amsterdam.

Meer dan 30 hotels deden dit jaar mee aan Hotelnacht. In totaal bleven zo’n 3.000 Amsterdammers slapen en trokken meer dan 7.800 mensen van hotelfeestje naar hotelfeestje.

Best Hotel Bar Awards

Tijdens Hotelnacht werden voor de zesde keer de Belvedere Best Hotel Bar Awards uitgereikt. In totaal werden er zes verschillende awards uitgereikt. Voor de beste nieuwkomer, de beste klassieke hotelbar, de meest creatieve hotelbar en de beste hotelbar. Nieuw dit jaar is de prijs voor de meest duurzame bar. In elke categorie zijn vijf hotelbars genomineerd.

Best Hotel Bar Awards

Malabar (Hotel Jakarta)

Pulitzer’s Bar kreeg de prijs voor de beste hotelbar van Amsterdam, SkyLounge Amsterdam kreeg de publieksprijs. Beste nieuwe hotelbar was Malabar in Jakarta Amsterdam, Juniper & Kin kreeg de prijs voor de meest duurzame hotelbar, TwentySeven werd bekroond tot de meest creatieve bar en Juniper & Kin werd uitgeroepen tot de meest duurzame hotelbar.

Reageer op dit artikel