nieuws

Twee Nederlandse Logis Hotels met Table Distingueé

Hotel 165

Logis Hotels heeft haar jaarlijkse gids L’Exception Logis gelanceerd. Hierin kende het merk aan 71 chef-koks de Table Distinguée toe. Twee Nederlandse Logis hotels kregen een onderscheiding voor de meest prestigieuze restaurants binnen de hotelcollectie van Logis.

Twee Nederlandse Logis Hotels met Table Distingueé

Karim Soleilhavoup, algemeen directeur van Logis: ‘L’Exeption Logis brengt buitengewone locaties samen in een gids. De toegewijde en gepassioneerde eigenaren en chef-koks van deze prachtige locaties delen hun vakwerk en creëren intense en authentieke belevenissen.’

Dit jaar heeft Logis aan 71 chef-koks in heel Europa de ‘Table Distinguée’ en aan één chef-kok de ‘Table d’Exception’ toegekend. De Tables Distinguées Logis tillen de kunst van de gastronomie naar het hoogste niveau. De Tables d’Exception Logis staan voor een onvergetelijke ervaring en unieke beleving aan tafel bij bekroonde chef-koks.

‘De onderscheidingen Table Distinguée en Table d’Exception geven Logis de mogelijkheid de meest prestigieuze restaurants te selecteren en in de schijnwerpers te zetten. Deze onderscheiding beloont talenten die een streek op de kaart zetten, en unieke vakkennis met passie en respect presenteren’, zegt Soleilhavoup.

Deze twee Nederlandse hotels kregen de onderscheiding Table Distinguée:

  • Hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo – Chef-kok Jos Weel
  • Hotel De Bokkepruik in Hardenberg – Chef-kok Jaap Istha

Over Logis Hotels

Logis Hotels is een internationaal samenwerkingsverband van ruim 2.200 hotels in Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. Het is de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, met als kenmerken een hartelijke ontvangst, comfortabele en goed verzorgde hotels, een uitstekende keuken waar met streekoducten wordt gekookt en een omgeving die uitnodigt op verkenning te gaan. De hotels worden ingedeeld op basis van 1 tot maximaal 3 schoorsteentjes voor het verblijf en 1 tot maximaal 3 stoofpotjes voor de keuken. Hotels met het hoogste kwaliteitsniveau voeren het keurmerk Logis d’Exception.

Reageer op dit artikel