Eerste editie Independent Hotel Show in Amsterdam

Eerste editie Independent Hotel Show in Amsterdam

Op 8 en 9 mei vindt The Independent Hotel Show plaats in de RAI in Amsterdam. Het initiatief voor dit complete zakelijke evenement voor de hotel community komt uit Engeland, waar deze al zeven jaar een begrip is voor de gehele hotelindustrie.

De nieuwe editie in Amsterdam is de eerste editie van de show van internationale beursorganisator Fresh Montgomery op het Europese vasteland. Hotels uit zowel Nederland, België en Duitsland zijn uitgenodigd deel te nemen. Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor bezoekers.

Concrete oplossingen

Miranda Martin, event directeur: 'Onze hotelshow is bedoeld voor alle beslissers in de hotellerie in Nederland, België en Duitsland. Zowel voor hoteleigenaren en -koppels, general managers, afdelingsmanagers als ook andere invloedrijke hotelspecialisten op het gebied van ICT, design, HR en guest experience. We bieden beide dagen een gevarieerd inhoudelijk programma met concrete oplossingen voor hoteliers om innovaties in hun bedrijf door te voeren en in te spelen op de snel veranderde verwachtingspatroon van de hotelgast.'

Tijdens de eerste show zijn circa 120 gespecialiseerde exposanten aanwezig uit de wereld van onder andere design & decor, techniek, bedden, marketing en hotel business services.

Kosten

Kosten voor een bezoek aan de Hotel Show zijn € 50,00 per persoon all-in (dus inclusief alle programma onderdelen). Er is een early bird tarief van € 25,00 wanneer tickets vóór 10 april worden geboekt.

Independent Hotel Show

The Independent Hotel Show is in 2012 opgericht in Londen. Een hotelevent waar hotelprofessionals samenkomen, ideeën uitwisselen en een netwerk opbouwen om de groei van de sector te ondersteunen. In de afgelopen jaren is The Independent Hotel Show uitgegroeid tot één van de grootste zakelijke events in de markt van luxe, lifestyle, boutique en onafhankelijke hotels.

De afgelopen zeven jaar is organisator Fresh Montgomery in de UK bezig geweest met het organiseren van verschillende hotel business experiences. Van de realisatie van de 'perfect hotelroom' op basis van uitgebreid consumentenonderzoek, tot 'Social Business' programma’s voor speed-dating sessies voor ondervertegenwoordigde sectoren binnen de hotelbranche. De beurs biedt deelnemende bezoekers uit de hotelindustrie de kans om samen met product- en service leveranciers gedurende dit event oplossingen te creëren voor de uitdagingen van nu.