nieuws

Derde citizenM in Amsterdam opent in juli

Hotel 1215

Derde citizenM in Amsterdam opent in juli
citizenM Amstel

Hotelketen citizenM timmert flink aan de weg. In 2019 openen zes nieuwe hotels over de hele wereld, waaronder een derde locatie in Amsterdam. Voor 2020 staan nog eens 7 nieuwe hotels op de planning.

Van de zes openingen in 2019 is een deel al operationeel, het hagelnieuwe citizenM Amsterdam Amstel opent de deuren in juli. Na Amsterdam Zuid en Schiphol de derde locatie van citizenM in Amsterdam. 

Het hotel huist in een jaren ‘30 pand aan de rand van de historische 17e-eeuwse grachtengordel. Het hotel beschikt over 84 tech-centrische kamers met sfeerverlichting, verduisterende gordijnen en smart tv’s. 

De twee societyM meeting rooms zijn voorzien van Vitra meubilair, muren waarop je kunt schrijven en tekenen en grote tafels. Bij canteenM kunnen gasten 24 uur per dag terecht voor eten, cocktails en koffie. 

In het centrum van Zürich, Zwitserland opende citizenM Zürich City Centre. 160 kamers licht- en klimaatregeling die met een iPad te bedienen zijn. Het hotel beschikt over vijf societyM vergaderruimtes en een 24/7 canteenM.

citizenM Los Angeles Downtown

Van Sjanghai tot Seattle 

Naast Amsterdam opende citizenM in de eerste maanden van dit jaar ook een hotel in Sjanghai: citizenM Shanghai Hongqiao. Het hotel heeft 303 kamers met tabletbediening en ook hier is een 24/7 canteenM aanwezig. 

In Kuala Lumpur opende citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang met 210 kamers, ook voorzien van tabletbediening, en een canteenM.

 

citizenM Boston North Station

 

Niet alleen in Azië en Europa gingen nieuwe vestigingen open, ook in VS openden twee locaties van citizenMcitizenM Boston North Station met 272 kamers en citizenM Seattle South Lake Union met 264 kamers. Ook deze zijn allebei uitgerust met tabletbediening op de kamers en een 24/7 canteenM. 

Zeven in 2020 

Voor 2020 staan nog eens zeven openingen op de planning, waaronder een tweede in Seattle: 

  • citizenM Paris Opera 
  • citizenM Geneva 
  • citizenM Washington DC Capitol 
  • citizenM Miami Brickell 
  • citizenM Los Angeles Downtown 
  • citizenM Los Angeles Hollywood 
  • citizenM Seattle Pioneer Square

 

Reageer op dit artikel