nieuws

Deutsche Hospitality opent nieuw IntercityHotel Amsterdam Airport

Hotel 947

Deutsche Hospitality breidt haar portfolio uit met de opening van het IntercityHotel Amsterdam Airport in 2021. Het is het vierde hotel van de groep in Nederland, naast het bestaande IntercityHotel in Enschede, het Steigenberger Airport Hotel in Amsterdam en Jaz in the City Amsterdam.

Deutsche Hospitality opent nieuw IntercityHotel Amsterdam Airport

De voorbereidingen voor de start van bouwwerkzaamheden voor het IntercityHotel Amsterdam Airport worden voortgezet. ‘Onze ervaringen met Steigenberger Hotels en IntercityHotel in Nederland zijn zeer goed geweest goed,’ zei Thomas Willms, CEO van Deutsche Hospitality. ‘Toen we op zoek waren naar een locatie voor de eerste Jaz in de stad in 2016 werd al snel duidelijk dat Amsterdam de ideale omgeving is voor een jong hotelmerk dat zich laat inspireren door muziek en design. Tegenwoordig staat de Jaz Amsterdam bekend een bezettingsgraad van meer dan 80 procent. Dit succes bewijst dat we gelijk hadden, en we kijken nu om een ​​sterke groei te realiseren dwars door Nederland.’

Expansie in Nederland

Mr. Willms ziet dit tweede IntercityHotel als onderdeel van een algemene expansiestrategie in het land, die ook Steigenberger Hotels omvat, Jaz in the City en de merken MAXX by Steigenberger en Zleep. ‘Er zijn momenteel veel discussies gaande, en deze hebben met name betrekking op de merken MAXX van Steigenberger, IntercityHotel en Zleep Hotels.’ De heer Willms verklaart dat Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Groningen en de badplaatsen aan de Nederlandse kust allemaal potentiële locaties naast Amsterdam zijn.

Tweede InterCityHotel

Het IntercityHotel Amsterdam Airport wordt het tweede IntercityHotel van Nederland. Zoals alle nieuwe generatie hotels van het merk, zal het concept van het interieurontwerp de handtekening van de Italiaanse architect Matteo Thun. Het hotel biedt 280 kamers, conferenties en evenementen gebieden, een restaurant en een spa en een fitnessruimte. Het project wordt uitgevoerd door Necron AG, die in het verleden met Deutsche Hospitality samenwerkte aan de ontwikkeling van het IntercityHotel in Zürich Luchthaven. 

Reageer op dit artikel