Babylon Hotel Den Haag: slapen voor het goede doel

Babylon Hotel Den Haag: slapen voor het goede doel

Het Babylon Hotel Den Haag organiseert ter ere van het 100 jaar bestaan van stichting Save the Children 'De Nacht van Save the Children'. Het hotel schenkt de gehele opbrengst van alle gastnachten van donderdag 15 augustus aan Safe The Children.

Jacques Ravoo, general manager Babylon Hotel Den Haag: ‘Save the Children zet zich al 100 jaar in voor kinderen in nood. Wij willen hier graag ons steentje aan bijdragen en initiëren daarom ‘De Nacht van Save the Children’, waarmee we alle opbrengsten van de overnachtingen in de 143 kamers op 15 augustus schenken aan de stichting.’

De Nacht van Save the Children

De Nacht van Save the Children vindt plaats op donderdag 15 augustus, de opbrengsten van de overnachtingen in het Babylon Hotel Den Haag van deze nacht worden geschonken aan de stichting. Save the Children werd 100 jaar geleden (1919) opgericht door Eglantyne Jebb. Zij stelde daartoe persoonlijk een handvest op waarin zij de rechten van kinderen beschreef.

Dit handvest vormde later de basis voor het in 1989 aangenomen Verdrag inzake de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties. Het Kinderrechtenverdrag is ook door Nederland geratificeerd en verankerd in de statuten van Save the Children. Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, actief in meer dan 120 landen. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn, verdient aandacht en zorg. Ongeacht geloof, geslacht, ras, huidskleur, nationaliteit of politieke gezindheid.

Babylon Hotel Den Haag

Het Babylon Hotel Den Haag is een viersterrenhotel met 143 hotelkamers in diverse formaten. Het hotel heeft een modern klassieke inrichting, deze stijl is ook terug te vinden in de bar en het restaurant, The LivingRoom. In het hotel bevindt zich tevens een business center.

Het Babylon Hotel Den Haag is onderdeel van Eden Hotels.


Schrijf gratis in voor thema updates

Misset Horeca stuurt regelmatig updates per mail over belangrijke thema's voor de horeca-ondernemer: interieur voor je zaak, horecapersoneel, terras, koffie, bier en ook voor starters in de horeca heeft Misset Horeca een update. De nieuwsbrieven bevatten trends, kennisartikelen, nieuws, handige tips en inspiratie van collega's.

Schrijf je gratis in!