Hotel Zeeuws Licht opent medio 2021 de deuren in Dishoek

Hotel Zeeuws Licht opent medio 2021 de deuren in Dishoek

Aan de voet van de Zeeuwse duinen in Dishoek komt een nieuw viersterren-plus hotel: Zeeuws Licht. Het betreft 27 luxe hotelkamers, 40 luxe hotelappartementen en een restaurant. Hotelier Michel Kloeg uit Zoutelande gaat Hotel Zeeuws Licht exploiteren. Het hotel opent naar verwachting medio 2021.

De zevenentwintig tweepersoons hotelsuites en de veertig tweepersoons- en vierpersoonshotelappartementen van Hotel Zeeuws Licht worden verdeeld over drie compacte gebouwen, met ieder een eigen karakter.

Lobby, bar en restaurant

De appartementen krijgen een eigen keuken, woonruimte en ruim balkon. Ook komt er een eigen restaurant, bar en een lobby. De lobby is de plek waar gasten de hele dag kunnen relaxen en gebruik kunnen gaan maken van de bijbehorende service.

Zeeuws Licht

Strand en duinen uitganspunt van ontwerp Zeeuws Licht

Het project wordt ontworpen door Studio Hank in samenwerking met Blom Interieurs. De opdracht voor Studio Hank is een ontwerp te maken passend bij de omgeving van het hotel. De designers gebruikten als uitgangspunt de invloeden van het strand en de duinen.

Zeeuws Licht

Drie verschillende gebouwen met eigen thema

Het ontwerpbureau uit Amsterdam ontwierp drie verschillende, maar bij elkaar passende designconcepten. Studio Hank: ‘Elk gebouw heeft een ander thema: Sunset, Dunes en Waves. De rustige basis, welke gecreëerd is door het gebruik van natuurlijke tinten en zo veel mogelijk echte, rijke materialen, zorgen voor een samenhangend geheel. Mede omdat het meubilair nagenoeg allemaal maatwerk wordt, is het ontwerp eigentijds en onderscheidend. Designers Studio Hank: ‘Het ultieme strand gevoel maar dan in een vernieuwend en hip jasje.’

Zeeuws Licht

Exploitant Michel Kloeg

Michel Kloeg, eigenaar van Beach Hotel in Zoutelande en Hotel Kaap West in Westkappele, gaat Hotel Zeeuws Licht in Dishoek exploiteren. Het nieuwe hotel opent naar verwachting medio 2021 de deuren.

Renderings: Studio Hank in Amsterdam