Marjolein Bruschke benoemd tot 'General Manager of the Year'

Marjolein Bruschke benoemd tot 'General Manager of the Year'
Foto: Diederik van der Laan

Marjolein Bruschke, general manager a.k.a. The Band Leader bij Jaz in the City Amsterdam en Michel Cottray, general manager bij Steigenberger Wiltcher's in Brussel zijn door de hotelgroep uitgeroepen tot GM of the Year 2019

Ze kregen deze award uitgereikt door de ceo van Deutsche Hospitality, Thomas Willms. ‘Marjolein en Michel hebben in 2019 buitengewoon goed werk verricht. Wij zijn verheugd dat zij deel uit maken van Deutsche Hospitality en zijn blij om hun prestaties met deze award te eren.’ sprak hij. Afgelopen jaar hebben Marjolein en haar team een uitstekend niveau van gasttevredenheid bereikt, met als kroon op het jaar natuurlijk het binnenslepen van de Dutch Hotel Award!

General manager is The Band Leader

Het juryrapport was lovend: ‘Het management team straalt trots en plezier uit. Ze zijn toegewijd en loyaal aan zowel het hotel als aan elkaar. De general manager a.k.a. The Band Leader, Marjolein Bruschke, vindt het belangrijk om haar hele team te laten schitteren, dit is een echte team prestatie.‘Na het winnen van de Dutch Hotel Award is dit een tweede kroon op dit mooie jaar. En hoe cliché het ook is, ik had deze prijs natuurlijk nooit kunnen winnen zonder een fantastisch team dat naast mij staat.’ zegt Bruschke.

Steigenberger Wiltcher's

Michel Cottray, sinds oktober 2017 verantwoordelijk voor Steigenberger Wiltcher’s in Brussel, heeft het traditionele hotel een nieuwe impuls gegeven, wat heeft geleid tot zeer goede prestaties en een vernieuwd serviceniveau. Bovendien hebben hij en zijn team creatieve accenten gelegd met de nieuwe Steigenberger Cocktail competitie en met de succesvolle renovatie van het hotel als onderdeel van de 'Evolution Steigenberger' filosofie.

Deutsche Hospitality

Deutsche Hospitality bestaat uit 5 verschillende merken: Steigenberger Hotels &Resorts, Maxx by Steigenberger, Jaz in the City, IntercityHotel en Zleep hotel. Momenteel bestaat Deutsche Hospitality uit bijna 150 hotels waarvan op dit moment 3 in Nederland: Jaz in the City Amsterdam, Steigenberger Airport Hotel Amsterdam en IntercityHotel Enschede. Een vierde hotel is in de maak: IntercityHotel Amsterdam Airport in Hoofddorp.