Ninetynine Hotel Schiphol opent deuren in Hoofddorp

Ninetynine Hotel Schiphol opent deuren in Hoofddorp

De Duitse Centro Hotel Group heeft in Hoofddorp voor het eerst een hotel buiten Duitsland geopend. NinetyNine Hotel Schiphol is gericht op zowel vakantiegangers als zakenreizigers en heeft 138 kamers.

Oorspronkelijk was de opening van NinetyNine Hotel Schiphol voorzien voor maart, maar door het coronavirus konden niet alle toeleveranciers de materialen voor de bouw en inrichting op tijd in Hoofddorp krijgen.

Maar nu staan general manager Jochem Schut en zijn team klaar gasten te ontvangen in hun ‘urban jungle’. Oerwoud, groen en felgekleurde details vormen een rode draad in het interieur, dat is ontworpen door designbureau Going Places uit Hamburg, de thuisstad van NinetyNine Hotels.

Naast exclusieve jungle-illustraties van de Duitse kunstenares Romina Rosa vinden gasten in het nieuwe NinetyNine Hotel ook een gele piano in de lobby. Alle NinetyNine-vestigingen hebben een gele piano waarop gasten mogen spelen.

Ook het f&b-aanbod is gelijk aan dat in andere hotels van de groep en wordt gevormd door een bowlfood-concept, dat tot stand kwam in samenwerking met de vermaarde restauranthouder Hannes Schröder uit Hamburg.

Onder de huidige covid-regels kunnen gasten van het hotel gebruik maken van het restaurant en is het ook beschikbaar voor take-out.

Homeira Amiri, CEO van de Centro Hotel Group: ‘Onze NinetyNine Hotels zijn, na een paar maanden van sluiting door de coronacrisis, onlangs heropend. We zijn erg blij dat we nu ook de deuren in Hoofddorp konden openen en gasten kunnen verwelkomen.’

Het portfolio van NinetyNine Hotels groeit nog steeds. In de komende jaren wil de keten meer hotels openen, onder andere in Augsburg, Berlijn, Hamburg, Wolfsburg en Lübeck.