Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Aan de Zweth

  • Aan de Zweth20 feb. 25

    Aan de Zweth* wordt officieel overgenomen: chef Joris Peters zwaait af

    Na ruim tien jaar zal Joris Peters per 1 maart 2025 de exploitatie van restaurant Aan de Zweth in Schipluiden overdragen aan chef Justin Koopman en gastvrouw Indy Chiron Akkermans. Het stel heeft ruime ervaring in toprestaurants in de regio Rotterdam en zal het huidige niveau van de tussen Rotterdam en Delft gelegen zaak voortzetten.

  • Aan de Zweth13 nov. 23

    Joris Peters zoekt opvolger voor restaurant Aan de Zweth*

    Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.

  • Horeca8 mrt. 22

    Aan de Zweth wint finale Grand Concours Bollinger

    Op de Wine Professional Jubileum special op 8 maart in Sofitel Legend The Grand Amsterdam, is de finale van het Grand Concours Bollinger gewonnen door restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. De restaurantteams konden in totaal 10.000 euro aan prijzengeld verdienen. Na twee voorrondes vorig jaar, stonden Bridges*, De Groene Lantaarn**, Aan de Zweth*, Rijks*, De Lindehof** en De Burgemeester* in de finale.

  • Horeca6 nov. 17

    GaultMillau 2018: Wijn/spijs specialist van het Jaar Arnold Zwartkruis van Aan de Zweth

    Arnold Zwartkruis werkzaam bij sterrestaurant Aan de Zweth in Schipluiden is door GaultMillau beloond met de titel Wijn/spijs specialist van het Jaar 2018.

  • Horeca29 nov. 16

    Twee nieuwe leden Alliance Gastronomique

    De restaurants Aan de Zweth in Schipluiden en Sense in Den Bosch hebben zich aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Zij tekenden het lidmaatschap tijdens het Alliance-eindejaarfeest in La Butte aux Bois in Lanaken.

  • Joris Peters (r) met zijn voorganger Mario Ridder
    Horeca7 dec. 15

    Michelin 2016: Aan de Zweth compleet overdonderd door ster

    Het feit dat Michelin een ster toekent aan Aan de Zweth in Schipluiden, zorgt voor ongeloof bij chef-kok Joris Peters. 'We zijn dolblij!'

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Restaurant Zwethheul wordt Aan de Zweth
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen