Restaurant Zwethheul wordt Aan de Zweth

Restaurant Zwethheul wordt Aan de Zweth

Restaurant De Zwethheul van Mario Ridder gaat vanaf 8 januari verder als Restaurant Aan de Zweth. Joris Peters gaat samen met zijn vrouw Anjeta verder ...

'Een nieuwe restaurantnaam, een nieuwe chef en een eigen stijl op een vertrouwde locatie,' schrijft Joris Peters. Aan de Zweth heeft als ondertitel 'Joris en Mario'. 'In nauwe samenwerking met chef en culinair ondernemer Mario Ridder kook ik in Aan de Zweth mijn eigen kaart in mijn eigen stijl. Dat betekent smaakvolle seizoensgerechten met verse en meest regionale ingrediënten.

De kaart van Aan de Zweth bestaat uit een serie kleinere gerechtjes met het formaat van een tussengerecht die € 13,50 of € 18,50 kosten, aangevuld met een aantal à la carte gerechten.
De formule is betaalbaar, de kwaliteit is hoog en de sfeer is relaxt. De wijnkaart is afgestemd op de laagdrempelige aanpak en bevat mooie wijnen die passen bij het prijsniveau van de gerechten.

Mario Ridder
Mario Ridder verhuist na negen jaar De Zwethheul met zijn hele team naar downtown Rotterdam, waar hij medio februari 2015 de deuren van zijn restaurant Joelia opent in het Hilton Rotterdam.
Het pand van De Zwethheul is in bezit van Cees Wildschut.