Alles over Apparatuur

11 aandachtspunten voor de aanschaf van een vaatwasmachine

11 aandachtspunten voor de aanschaf van een vaatwasmachine

Keuze te over bij de aanschaf van een vaatwasmachine, maar hoe weet je welke machine bij je zaak past? Nog iets te vaak zien horecaondernemers de...

9 tips voor de aanschaf van een oven of combisteamer

9 tips voor de aanschaf van een oven of combisteamer

Een alleskunner is het, de combisteamer. Bakken, stomen, koken, regenereren: met de juiste oven of combisteamer kunnen de processen in de keuken...

Een goede kop koffie begint bij een goede molen - maar hoe kies je die?

Een goede kop koffie begint bij een goede molen - maar hoe kies je die?

'Misschien is een goede koffiemolen wel net zo belangrijk als een goede espressomachine', zegt Almar Bouw Jäger van Alleborgh, een bedrijf in Almere...

De bakwand van a tot z: alles over de motor van de cafetaria

De bakwand van a tot z: alles over de motor van de cafetaria

De bakwand is de motor van iedere cafetaria. Omzet, kosten, kwaliteit, snelheid, rendement, efficiëntie; het succes van de zaak hangt af van de...

Zomerse temperaturen? Extra opletten met koelapparatuur

Zomerse temperaturen? Extra opletten met koelapparatuur

Koelingen hebben het zwaar te verduren bij zomerse temperaturen. Ze worden extra belast. Een pijnpunt in veel professionele keukens - waar de...

Professionele vaatwassers worden efficiënter en energiezuiniger

Professionele vaatwassers worden efficiënter en energiezuiniger

Horecazaken stellen hoge eisen aan vaatwas- en glazenspoelmachines. Duurzaamheid speelt daarbij een grote rol. Zo is er minder water, elektriciteit...

Deze nieuwe vaatwassers en poleermachines spelen in op uitdagingen van ondernemers

Deze nieuwe vaatwassers en poleermachines spelen in op uitdagingen van ondernemers

Hoge energiekosten, personeelstekort, hygiëne of het hergebruik van plastic. Leveranciers van vaatwassers en poleermachines spelen in op één of meer...

De spoelkeuken van Hanno Groots Café in Delft

Doorschuifvaatwassers voor de horeca vergelijken

Bij het ontwikkelen van een horecabedrijf staat de spoelkeuken meestal niet bovenaan het prioriteitenlijstje. Maar vaatwassers zijn ware werkpaarden....

Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur

Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur

Koel- en vriesapparatuur staat 24 uur per dag te draaien, wordt dagelijks gebruikt en bevat een grote waarde aan voedingsmiddelen. Als je gaat...

Een professionele vaatwasmachine ontkalken, hoe doe je dat?

Een professionele vaatwasmachine ontkalken, hoe doe je dat?

Het Nederlandse leidingwater bevat van nature kalk. In de ene regio is dat slechts een beetje, in de andere regio een boel. Dan spreken we van hard...