Voedselverwerkingsmachines van snack- en notenproducent in online veiling

Voedselverwerkingsmachines van snack- en notenproducent in online veiling

Wegens het herlocaliseren van twee productielocaties biedt snack- en notenproducent Menken Orlando uit Den Haag diverse voedselverwerkingsmachines aan in een online veiling bij Troostwijk Auctions.

Onder meer een complete Florigo baklijn, een goederenlift, een Jungheinrich verdiepingsvloer, meng-, doseer- en verpakkingslijnen, magazijnstellingen en kantoorinventaris worden geveild.

Het familiebedrijf Menken Orlando ontwikkelt en levert foodconcepten op het gebied van snacks, noten, zaden, gedroogde vruchten en in chocolade omhulde producten voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa. Alle producten van Menken Orlando worden op de eigen productielocatie van het bedrijf verwerkt.

Wegens het sluiten van twee locaties en het verhuizen naar één nieuwe locatie worden diverse voedselbewerkingsmachines van Menken Orlando nu geveild bij Troostwijk Auctions. Onder de digitale hamer verschijnen onder andere een Florigo baklijn, een emmerafvullijn, een blokbodemzakken inpakmachine, kistenkantelaars met trilgoot, inktjetprinters voor dozen en coatingtrommels voor chocolade.

Machines krijgen tweede leven

Menken Orlando kiest er bewust voor om haar machines te veilen. Naast de financiële opbrengsten, is veilen ook een transparante manier van handelen, omdat je weet met wie je zakendoet. Bovendien zorgt veilen via Troostwijk Auctions ervoor dat het materieel niet in de opslag hoeft. En door de machines te veilen, gunt Menken Orlando haar materieel een tweede leven.

Over de veiling

De online veiling van de foodprocessingmachines sluit op dinsdag 5 juli 2022 om 10.00 uur. De kavels zijn te bekijken op maandag 30 juni 2022. Locatie Blijham (Oosteinde 25, 9697 XE): van 13:00 uur tot 16:00 uur. Locatie Den Haag (Kerketuinenweg 35, 2544 CC): van 09:00 uur tot 12:00 uur.