grow Recruitment
Axivate Horeca Group neemt opnieuw horecazaken over
Axivate Horeca Group van Bas Rasker geeft aan dat de exploitaties dezelfde horecafunctie behouden. Alle medewerkers blijven in dienst.
Axivate Horeca Group van Bas Rasker geeft aan dat de exploitaties dezelfde horecafunctie behouden. Alle medewerkers blijven in dienst.
Groot geworden in de reiswereld, voegt ondernemer Bas Rasker sinds 2015 'horeca-evergreens' toe aan zijn portfolio; dertien zaken inmiddels. 'Ik sta mezelf een paar keer per jaar toe een joker te trekken. Dan zeg ik: carpaccio op de menukaart. Dat wil ik gewoon.'
Buitenplaats Slangevegt in Breukelen heeft andere exploitanten. De medewerkers van het horecabedrijf, met naast een restaurant en terras aan het water ook vergader- feest- en borrelruimtes, gaan mee naar de nieuwe eigenaar.
Eigenzinnig en knuffelbaar. De echte kroegtijger is het allebei. Hautain genietend van een schoot, aai of gevoerd stukje kaas. Dat er zoiets gaande is als een lockdown, daar snapt de cafékat helemaal niets van. Net als hun baasjes vragen ze zich af: Waar zijn al die leuke mensen toch gebleven?
Bas Rasker is met zijn groep Axivate Horeca de nieuwe exploitant van Restaurant Rust Wat in Blaricum. Hij huurt het voor 20 jaar van pandeigenaar Nedstede van Michael van de Kuit.
Misset Horeca ging voor een reportage op bezoek bij Van Rossum, waar Wieteke (49) en Ed Breuren (51) - verkozen tot Meest Markante Horecaondernemers van Nederland- vertellen over hun organische groei en zeer creatieve aanpak.