Axivate Horeca Group neemt opnieuw horecazaken over

Axivate Horeca Group neemt opnieuw horecazaken over

Axivate Horeca Group van Bas Rasker geeft aan dat de exploitaties dezelfde horecafunctie behouden. Alle medewerkers blijven in dienst.

Axivate Horeca Group neemt de exploitatie van Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatude over van de huidige eigenaar René de Jong. Bas Rasker, grote man achter AHG is enthousiast over de overname: 'Reeuwijk is een familiebedrijf dat al sinds 1996 een succes is door de vastberadenheid van René en zijn familie. Wij zijn dan ook beslist niet van plan om direct allerlei veranderingen door te voeren.'

De overname van Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu past binnen de groeistrategie van de Axivate Horeca Group, die haar positie verder wil uitbouwen. Nemy de Vin, CEO van het bedrijf: 'Wij kopen bestaande horecabedrijven die bekend staan als ‘evergreens’, bedrijven die dankzij hun eigenheid en gastvrijheid ware publiekstrekkers zijn.

Wij willen zaken die goed zijn, nog beter maken”

Axivate is er om wat goed is nog beter te maken, wij gaan optimaliseren. Deze Reeuwijkse bedrijven passen perfect in onze portefeuille. Ze zijn vlak bij elkaar gelegen in een aantrekkelijk recreatiegebied, dat is uniek. Wij hadden dan ook absoluut interesse in overname van de mooie restaurants.'

Groei Axivate Horeca Group

Axivate Horeca Group beheert een grote diversiteit aan horecabedrijven, momenteel voornamelijk in de regio Utrecht maar met de ambitie binnen de Randstad verder uit te breiden. Door het ontwikkelen van eigen horecaconcepten en een actief acquisitiebeleid is de horecagroep de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse horeca.

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen en vier zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Vintage, De Kleine Parade en Bar-Brasserie BREN), De Roskam in Houten, Cafe Egelantier in Den Dolder, Cafe Restaurant Rust Wat in Blaricum, Van Rossum & Breuren in Woerden en Buitenplaats Slangevegt in Breukelen.