Buitenplaats Slangevegt in andere handen

Buitenplaats Slangevegt in andere handen
Slangevegt Breukelen

Buitenplaats Slangevegt in Breukelen heeft een andere exploitant. De medewerkers van het horecabedrijf, met naast een restaurant en terras aan het water ook vergader- feest- en borrelruimtes, gaan mee naar de nieuwe eigenaar.

Oud-eigenaar van Slangevegt in Breukelen, Vincent van Vulpen, is blij met de overname. Volgens hem verliep het proces vlekkeloos. ‘De nieuwe eigenaar neemt het bedrijf Slangevegt over met de juiste bedoelingen. Dat was voor mij de doorslaggevende factor voor verkoop.’

In 2017 stond Slangevegt op nummer 4 in de terras top 100 van Misset Horeca.

Nieuwe eigenaar Slangevegt Breukelen

Buitenplaats Slangevegt in Breukelen is nu van Axivate Horeca Groep van Bas Rasker. Rasker is ook eigenaar van De Roskam in Houten. Daarnaast is zijn Axivate verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, Café Egelantier in Den Dolder, Café Restaurant Rust Wat in Blaricum en aan vijf zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Mr FINCH, Vintage, De Kleine Parade en Raak!). De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate.

Bas Rasker
Bas Rasker tijdens een eerder interview met Misset Horeca

Sinds januari 2021 valt ook Slangevegt onder de groep van Bas Rasker. Hij zegt over de overname: ‘We investeren graag in zogenaamde evergreens, zaken die sinds jaar en dag stabiel draaien. Slangevegt is zo'n zaak. Ondanks deze moeilijke tijden voor de horeca ben ik ervan overtuigd dat het bedrijf een aanwinst is voor onze groep.’

Slangevegt
Slangevegt Breukelen

Buitenplaats Slangevegt heeft volgens Rasker alle kenmerken die passen binnen het portfolio van Axivate en staat bekend om zijn gastvrijheid, culinaire beleving en mooie terras langs de Vecht. Het rijksmonument dankt zijn naam aan de bochtige rivier die als een slang door het landschap glijdt.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.