Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Brass Boer

  • Michelin9 jan. 24

    Dit zijn de goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland, volgens Michelin zelf

    Michelin heeft een overzicht gepubliceerd van de goedkoopste sterrenrestaurants in Nederland. Hoewel kwaliteit en kwantiteit op het bord zich lastig laten vergelijken, geeft het overzicht toch een aardig inkijkje in de prijsbepaling van de menu's en de à-la-cartegerechten.

  • Horeca5 aug. 21

    Jonnie en Thérèse openen derde vestiging van Brass Boer

    Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle breiden hun Brass Boer concept verder uit. Na de vestigingen op Bonaire en in Zwolle is het nu de beurt aan Curaçao. Brass Boer Curaçao opent de deuren in maart 2022.

  • Horeca8 sep. 18

    De Librije start tweede Brass Boer in Zwolle

    Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle openen begin 2019 een tweede Brass Boer. Niet op Bonaire, maar in hun eigen stad Zwolle.

  • Horeca18 nov. 17

    Brass Boer op Bonaire heeft eerste gasten verwelkomd

    Brass Boer, het Bonaireaanse restaurant van Jonnie & Therese Boer is open. Het restaurant is onderdeel van het gloednieuwe Delfins Beach Resort op Bonaire.

  • Restaurant15 nov. 17

    In beeld: Brass Boer -van Jonnie & Thérèse Boer- geopend op Bonaire

    Brass Boer, het nieuwe restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is woensdag 15 november geopend op Bonaire. Het echtpaar is op afstand bij de zaak, gelegen aan het strand op het Delfins Beach Resort, betrokken. Een aantal van de huidige personeelsleden van De Librije gaat naar Bonaire om de kwaliteit en de filosofie te bewaken.

  • Horeca4 okt. 17

    Jonnie Boer over Brass Boer: 'Naam past beter bij concept'

    'Door het Brass Boer te noemen, en niet 'By Jonnie & Thérèse is het meer ons concept. En lijkt het niet alsof iemand onze naam erop plakt.'

  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen