Jonnie en Thérèse openen derde vestiging van Brass Boer

Jonnie en Thérèse openen derde vestiging van Brass Boer

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle breiden hun Brass Boer concept verder uit. Na de vestigingen op Bonaire en in Zwolle is het nu de beurt aan Curaçao. Brass Boer Curaçao opent de deuren in maart 2022.

Aan een pier op het strand van het Blue Bay resort geniet de gast vanaf maart 2022 van de service en gerechten die Brass Boer te bieden heeft. 'Lekker brassen aan de Caribische oceaan met goede wijnen en lekker eten in een ongedwongen sfeer. Dat is wat we je willen laten ervaren bij Brass Boer',  aldus Thérèse Boer. Op de kaart vindt de gast een grote diversiteit aan gerechten gecombineerd met zo veel mogelijk producten en invloeden vanuit het eiland.

Brass Boer Curaçao

Evenals bij de locaties in Zwolle en Kralendijk neemt Jan-Willem Berendsen het beheer bij het opzetten van de vestiging op Curaçao op zich. De supervisie ligt, net als bij Bonaire, bij Feike Postma en Stefan Martens. Hierdoor ontstaat er een match en synergie tussen de verschillende vestigingen.

Blue Bay Curaçao

Blue Bay Curaçao is een resort met luxe accommodaties waar gasten tot rust komen aan de Carbibische Zee. Gasten hebben de mogelijkheid tot golfen, duiken, tennissen, zeilen, kajakken of dansen. Er is keuze uit een tafel reserveren bij diverse restaurants en kinderen kunnen plezier maken bij de Kids Club.

Derde vestiging Brass Boer

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije openden in het voorjaar van 2019 na een grondige verbouwing hun brasserie Brass Boer Thuis in Zwolle. Chef-kok Joris Bruurs en restaurantmanager Jan Willem Berendsen staan er aan het roer. Het was niet het eerste project samen voor Jan Willem Berendsen en Joris Bruurs. De twee stonden ook aan de wieg van Brass Boer Bonaire, het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer in het Caraïbisch gebied. De opening van de locatie op Bonaire vond plaats in het najaar van 2017. Brass Boer Curaçao wordt de derde vestiging van het concept. In maart 2022 is de opening.