Alles over Duni

Servetten vouwen: 15 praktische voorbeelden

Servetten vouwen: 15 praktische voorbeelden

Prachtig gevouwen servetten voegen iets moois toe aan een feestelijk gedekte tafel. Hoe tover je zo'n gevouwen servet tevoorschijn zonder dat het...

'Iedereen heeft de mond vol van duurzaamheid, wij doen het'

'Iedereen heeft de mond vol van duurzaamheid, wij doen het'

Buiten is het nieuwe binnen. Zeker na de lockdown omarmen we de charme van het buitenleven in volle glorie. Lekker eten en drinken op een terras of...

Duni dekt de tafel van de toekomst

Duni dekt de tafel van de toekomst

Duni lanceert producten in innovatieve, volledig hernieuwbare materialen op basis van voedselafval die jezelf kunt composteren. Ook in een circulaire...

Nieuwjaarsreceptie: tips voor een geslaagde tafelaankleding

Nieuwjaarsreceptie: tips voor een geslaagde tafelaankleding

Januari is de tijd van de nieuwjaarsrecepties en standing en walking diners om met elkaar het nieuwe jaar te vieren. Dat betekent een drukke tijd...

Vier sfeer- en interieurtrends voor komend najaar

Vier sfeer- en interieurtrends voor komend najaar

Wat worden de trends in sfeer en interieur in de horeca voor komend najaar? Rudy Lemmens van Duni zet hier vier trends op een rij.

Sfeerverlichting: sfeer om naar terug te komen

Sfeerverlichting: sfeer om naar terug te komen

In een Europees onderzoek verklaarde 90 procent van de restauranthouders dat ze kaarsen gebruiken om een warme, gastvrije atmosfeer te creëren....

Titti Qvarnström, chefkok met Michelin-ster

Meer horecaondernemers kiezen voor milieubewuste uitstraling

De samenleving wordt steeds groener: in 2016 toonde CSR-onderzoek aan dat een groot percentage gasten altijd of geregeld zoekt naar...

Bas Blikman van Herberg De Fazant: 'Natuurlijke, eerlijke uitstraling'

Bas Blikman van Herberg De Fazant: 'Natuurlijke, eerlijke uitstraling'

Onderscheidend concept, dichtbij de natuur. Pure gerechten afkomstig van ambachtelijke producenten. Herberg de Fazant in het Drentse Oudemolen...

Zeven terrastips: zo maak je optimaal gebruik van het terras

Zeven terrastips: zo maak je optimaal gebruik van het terras

Het horecaterras is vaak het eerste wat potentiële gasten zien. Het is dus het visitekaartje van het bedrijf. En ondernemers krijgen meestal maar één...

Trends in tafelaankleding: duurzaamheid, thuisgevoel en gemak

Trends in tafelaankleding: duurzaamheid, thuisgevoel en gemak

De kleuren en materialen van tafelaankleding beïnvloeden de sfeer en de beleving van de gast. Iedere ondernemer of manager wil graag dat zijn gast...