Traditionele versus digitale terrasservice: wat willen gasten?

Traditionele versus digitale terrasservice: wat willen gasten?

Dikke kans dat jij je al haast geen terras meer kunt voorstellen zonder handhelds. En misschien is het bij jou ook al mogelijk om te bestellen en betalen via QR-codes. Maar wat vinden gasten eigenlijk van deze digitale bestelmogelijkheid? Beïnvloedt digitaal bestellen de ervaren gastvrijheid en de keuze voor een terras? Wij gingen op onderzoek uit.

Duitse groothandel Metro neemt Eijsink over

Duitse groothandel Metro neemt Eijsink over

Metro AG heeft 100% van de aandelen van Eijsink, gevestigd in Hengelo, overgenomen. Met deze aankoop ontstaat er één van de grootste bedrijven in Europa op het gebied van kassasystemen en digitalisering voor de horeca.

Sligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken

Sligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken

Sligro is een samenwerking gestart met Eijsink. Ze willen hiermee dat horeca en leisure efficiënter werken en winstgevendheid verhogen. De slimme tools zijn ontwikkeld door Eijsink, maar dankzij de samenwerking tussen beiden zijn er exclusieve voordelen voor Sligro-klanten.

Trends in bestellen en betalen: 'De gast wil graag aan de knoppen zitten'

Trends in bestellen en betalen: 'De gast wil graag aan de knoppen zitten'

Gasten willen steeds vaker zelf bepalen wanneer ze welk gerecht krijgen en op welke wijze ze wanneer afrekenen. Bestellen en betalen met een QR-code in de horeca heeft een enorme vlucht genomen. De papieren menukaart wordt in veel gevallen vervangen door een app.

Terras Kickstart 2021: 'Digitale maatschappij vraagt om nieuw soort horeca'

Terras Kickstart 2021: 'Digitale maatschappij vraagt om nieuw soort horeca'

Ondernemer Robin Wijnen heeft met zijn restaurant Quisine een 'nieuw horecaconcept' neergezet, dat inspeelt op de steeds grotere vraag naar gemaakt door digitalisering. Dat deed de Veldhovenaar in samenwerking met Eijsink. Op de Terras Kickstart vertellen beide partijen over de voordelen hiervan.

10 ontwikkelingen die door corona zijn versneld

10 ontwikkelingen die door corona zijn versneld

Corona heeft de horecabranche flink op zijn kop gezet. En al komt er een eind aan deze ellende, het virus heeft een aantal ontwikkelingen versneld. Trends die ook op de lange termijn een belangrijke rol zullen spelen in de horeca. Eijsink zet 10 horeca trends op een rij.