Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Michelin
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Michelin
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Eijsink

    ArtikelHoreca
    gesponsord

    Traditionele versus digitale terrasservice: wat willen gasten?

    Dikke kans dat jij je al haast geen terras meer kunt voorstellen zonder handhelds. En misschien is het bij jou ook al mogelijk om te bestellen en...
    Traditionele versus digitale terrasservice: wat willen gasten?
    NieuwsRestaurant

    Duitse groothandel Metro neemt Eijsink over

    Metro AG heeft 100% van de aandelen van Eijsink, gevestigd in Hengelo, overgenomen. Met deze aankoop ontstaat er één van de grootste bedrijven in...
    Duitse groothandel Metro neemt Eijsink over
    ArtikelRestaurant

    Sligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken

    Sligro is een samenwerking gestart met Eijsink om horeca en leisure te helpen om efficiënter te werken en de winstgevendheid te verhogen. De slimme...
    Sligro en Eijsink helpen ondernemers efficiënter werken
    ArtikelRestaurant

    Trends in bestellen en betalen: 'De gast wil graag aan de knoppen zitten'

    Gasten willen steeds vaker zelf bepalen wanneer ze welk gerecht krijgen en op welke wijze ze wanneer afrekenen. QR-codes zijn hiervoor een handig...
    Trends in bestellen en betalen: 'De gast wil graag aan de knoppen zitten'
    ArtikelCafé

    Terras Kickstart 2021: 'Digitale maatschappij vraagt om nieuw soort horeca'

    Ondernemer Robin Wijnen heeft met zijn restaurant Quisine een 'nieuw horecaconcept' neergezet, dat inspeelt op de steeds grotere vraag naar...
    Terras Kickstart 2021: 'Digitale maatschappij vraagt om nieuw soort horeca'
    ArtikelRestaurant

    10 ontwikkelingen die door corona zijn versneld

    Corona heeft de horecabranche flink op zijn kop gezet. Uiteindelijk komt er een einde aan corona, maar het virus heeft een aantal ontwikkelingen...
    10 ontwikkelingen die door corona zijn versneld
    ArtikelFastservice

    Automatisering in de cafetaria: 7 ingrediënten voor de toekomst

    Automatisering in de cafetaria verandert de branche in sneltreinvaart. Een reis door het digitale landschap levert opvallende innovaties op die...
    Automatisering in de cafetaria: 7 ingrediënten voor de toekomst
    ArtikelRestaurant

    Terras Bootcamp: 'Laat automatisering voor je werken'

    Door de personeelstekorten in de horeca staan veel ondernemers én hun topteams onder druk. Van de begroeting bij aankomst tot het afhandelen van de...
    Terras Bootcamp: 'Laat automatisering voor je werken'
    fotoreportageRestaurant

    Inspirium Breda geheel vernieuwd en heropend

    Inspirium Breda is al jaren een begrip, maar heeft afgelopen maanden een serieuze metamorfose ondergaan. Vandaag werd een geheel nieuw Inspirium...
    Inspirium Breda geheel vernieuwd en heropend
    ArtikelFastservice

    Trends in afrekensystemen: online betalen heeft de toekomst

    Vaste kassa’s worden vaak vervangen door draagbare bestelterminals. Ook bestelzuilen zijn in opmars. Ze worden gekoppeld aan innovatieve...
    Trends in afrekensystemen: online betalen heeft de toekomst
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen