Kuppens Management
Nederlanders spenderen jaarlijks bijna twee miljard euro in grote fastfoodketens
Nederlanders geven jaarlijks 1,9 miljard euro uit bij de grootste fastfoodketens in Nederland.
Nederlanders geven jaarlijks 1,9 miljard euro uit bij de grootste fastfoodketens in Nederland.
Waarom een werknemer mede-eigenaar maken van je horecazaak? Voor de Dordtse horecaondernemers Alex Verburg en Edwin Roestenberg is het inmiddels geen ongewone vraag meer.
Restaurant 't Eethuysje in Castricum staat aan de vooravond van een grondige verbouwing en restyling.
Adhoc Horecamakelaars moet ruim 180.000 euro schadevergoeding betalen vanwege een fout bij de verkoop van Brasserie Braque in Scheveningen.
Bryan den Dekker droomt al jaren van een eigen horecazaak en deze droom wordt dankzij zijn goedlopende crowdfunding werkelijkheid.
Thomas van der Meulen, van restaurant Mitts in Amsterdam-Oost, opent een tweede zaak: Papillon.