Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over foodtrends

  • foodtrends18 apr. 25

    Anuga presenteert de belangrijkste foodtrends: van gepersonaliseerd eten tot eiwitalternatieven

    Anuga, de grootste internationale handels- en marktplaats voor de f&b-industrie, presenteert de bepalende trends en focusthema's voor 2025.

  • foodtrends4 apr. 25

    8 plantaardige foodtrends voor de menukaart

    Van hybride concepten tot innovatieve peulvruchtgerechten: dit zijn de belangrijkste plantaardige food trends van 2025.

  • Foodservice14 mrt. 25

    Unilever presenteert 4 top foodtrends: 'Zolang het eten maar iets met ons doet'

    Unilever Food Solutions (UFS) presenteerde deze week Future Menus 2025 trendrapport.

  • Terraskaart5 mrt. 25

    Wat zijn de ideale gerechten voor op het terras?

    Een vorkje prikken op het terras moet vooral een leuke beleving zijn.

  • Thomas Val van restaurant Wils
    Restaurant17 feb. 25

    Mycelium is een veelzijdig product: gaan we het ook terugzien in de Nederlandse horeca?

    Mycelium, het wortelnetwerk van paddenstoelen, kan weleens een interessant product worden voor ondernemers en chefs. Het groeit als kool, is eiwit- en vezelrijk en calorie-arm. 'We moeten het wel vooral als een smaakdráger zien.'

  • Terraskaart4 feb. 25

    De evolutie van de borrelplank: van klassiek naar eclectisch

    Borrelplanken passen zich aan aan de veranderende eetgewoonten. Anneke Ammerlaan benadrukt het belang van innovatie en variatie in de samenstelling.

Meer artikelen

  1. 10 productlanceringen voor de horeca: van de Cupdry tot shotjesgordels
  2. 10 noviteiten vanaf de Horecava: van een betaalbare elektrische kooklijn tot cheese dogs
  3. 10 innovaties vanaf de Horecava: van dessert drinks tot mocktails met puur sap
  4. 10 productintroducties vanaf de Horecava: van plantaardige visfilet tot Italiaanse koffiemelanges
  5. Trends uit onderzoek Group 7: 'Toekomst foodservice is hybride'
  6. Dit zijn de 4 foodtrends voor 2025 volgens Thuisbezorgd
  7. Jaaroverzicht: wat bestelden gasten het meest in 2024?
  8. Wintertrends volgens QSTA: Comfortfood, stoofvlees en authentieke warme dranken
  9. Gespot op Gastvrij Rotterdam
  10. Emile van der Staak over de toekomst van restaurants: 'Minder vlees faciliteren'
  11. Hoe je werkelijk élke gast naar je restaurant trekt: 'Carnivoren horen er ook bij'
  12. Dit zijn de food- en drinktrends voor 2024
  1. Dit zijn de 5 foodtrends voor 2024 volgens Thuisbezorgd
  2. Dit waren de populairste keukens en gerechten in 2023
  3. Domino's deelt drie smaaktrends voor het najaar
  4. Opmars groente zet door: ook in desserts
  5. 8 menutrends: van onweerstaanbare groenten tot eiwittransitie
  6. Dit zijn de foodtrends van 2023 die je niet mag missen
  7. Welke drank- en foodtrends zien we voor 2022?
  8. Foodtrends: Wat bestelden mensen in 2021?
  9. 10 foodtrends voor het najaar: van insectenburger tot duurzame rijst
  10. Volop variatie op klassieke snacks, maar gewoontes blijven de baas
  11. Tien foodtrends 2019: 'Hotdog is hamburger van de toekomst'
  12. Nieuwe concepten en trends ontstaan in de catering
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen