Anuga presenteert de belangrijkste foodtrends: van gepersonaliseerd eten tot eiwitalternatieven
Anuga, de grootste internationale handels- en marktplaats voor de f&b-industrie, presenteert de bepalende trends en focusthema's voor 2025.
Anuga, de grootste internationale handels- en marktplaats voor de f&b-industrie, presenteert de bepalende trends en focusthema's voor 2025.
Van hybride concepten tot innovatieve peulvruchtgerechten: dit zijn de belangrijkste plantaardige food trends van 2025.
Unilever Food Solutions (UFS) presenteerde deze week Future Menus 2025 trendrapport.
Een vorkje prikken op het terras moet vooral een leuke beleving zijn.
Mycelium, het wortelnetwerk van paddenstoelen, kan weleens een interessant product worden voor ondernemers en chefs. Het groeit als kool, is eiwit- en vezelrijk en calorie-arm. 'We moeten het wel vooral als een smaakdráger zien.'
Borrelplanken passen zich aan aan de veranderende eetgewoonten. Anneke Ammerlaan benadrukt het belang van innovatie en variatie in de samenstelling.