Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Gauchos

  • Horeca7 jun. 19

    Horeca Top 100 2019 nummer 83: Gauchos

    Omzet: €16,8 miljoen (€16,7 mln) ↑0,3% Vestigingen: 11 (11) Fte: nb Rapportcijfer: 7 Economisch klimaat: 7 Verwachte omzetgroei: 2%

  • Horeca25 mei 18

    Horeca Top 100 2018 nummer 80: Gauchos

    Gauchos Grill noteert een kleine plus over 2017: €16,7 miljoen is net iets beter dan de €16,6 miljoen in 2016. Maar nog altijd minder dan de €17,1 miljoen in 2015. 'Maar we hebben nu meer omzet met elf restaurants dan voorheen met twaalf', zegt directeur en eigenaar Marjolein Ramselaar.

  • Horeca5 apr. 16

    Gauchos serveert alleen nog kip met Beter Leven-ster

    Restaurantketen Gauchos gaat als een van de eerste ketens in Nederland uitsluitend nog kippenvlees in hun gerechten verwerken met één ster van het Beter Leven-keurmerk van de dierenbescherming. Hiermee bant de keten de plofkip volledig uit.

  • Horeca11 nov. 14

    Jan-Willem Grievink dagvoorzitter Foodservice Awards

    Jan-Willem Grievink, directeur van Foodservice Instituut Nederland (FSIN), is op 1 december 2014 in Noordwijk dagvoorzitter bij de Foodservice Awards. ...

  • Horeca16 okt. 14

    Topmanagers als tafelvoorzitters op Foodservice Awards 2014

    Bij de bekendmaking van de Foodservice Awards op 1 december 2014 in Noordwijk, zullen verschillende vooraanstaande topmanagers uit de Nederlandse ...

  • Horeca7 mei 14

    Horeca Top 100 2014 nr. 51 t/m 60

    Bekijk hier de nummers 51 t/m 60 van de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken van 2014.

Meer artikelen

  1. Horeca Top 100 2014 nr. 59: Gauchos
  2. Tara Stoop is terrastopper van 2012
  3. Frans Wientjes naar Park Plaza Hotels
  4. Nieuwe Top-100: omzetdalingen tot 20 procent
  5. Hof van Saksen nieuw in Top-100
  6. Gauchos investeert voor ruim half miljoen
  7. Gauchos volgend jaar helemaal franchiseconcept
  8. Comeback voor Argentijns vlees
  9. Gauchos Grill 35 jaar actief in Nederland
  1. Mijn 2011: Jan Geenemans
  2. Frans Wientjes directeur van Eden Hotel Group
  3. Gauchos NL merkt niets van beursgang
  4. Gauchos slaat vleugels uit naar Midden-Oosten
  5. Na disco Matrixx nu ook Matrixx dj-café
  6. Argentijns rundvlees terug op de markt
  7. Efteling wil na miljoeneninvestering het hele jaar open
  8. Gedeeltelijk verbod op t-bonesteak
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen